Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardaya gerek yok bu kadro içinde. Yüklü maliyet olur aynı zamanda. Volkan şen, sol bek ve kiralık stoper yeterli. Yabancı fazlalığı olmasa yabancı forvet de fena olmazdı genç.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi yapmayın ne Volkan Şen'i yahu.

Şu takıma duruşu bile afedersiniz aptal olan adamları nasıl yakıştırıyorsunuz. Gol atmayı, asist yapmayı unutmuş hayatında son 10 yılda Şenol Güneş'li 1 sezon dışında tutunamamış adamı boşverin.

Arda'yı hiç istemem ama Volkan Şen geleceğine Arda'ya 10 verelim O gelsin.

Bir stoper daha alsaydık çok iyi olucaktı. Hiç güvenmiyorum serdar koray çalık üçlüsüne.

Arda transferi iki ucu keskin bıçak. Futbolculuk anlamında hâlâ üst seviye, orası kesin.
Ama herif siyasetten özel hayatına medyaya malzeme veriyor. Saha dışında ne kendisi rahat durur, ne de rahat verirler.

Terim açısından mevzuyu değerlendirmeyin bence çünkü Terim gelse ben de Arda gelmesin derim ama Terim'in bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum. Tudor ile sezona başlanacak, oldu da Tudor kötü gidip kovulsa bile sezon ortasında hocanın geleceğini düşünmüyorum.

Arda ne yaptı size de bu kadar nefret ediyorsunuz. Yanlış anlamayın gerçekten meraktan soruyorum

Arda teklifimizi komik felan bulmasın geçen sene ki gibi..
Siktiredin şu züppeyi..

Haberlere gore:

OLbG44.png

Abi yapmayın ne Volkan Şen'i yahu.

Şu takıma duruşu bile afedersiniz aptal olan adamları nasıl yakıştırıyorsunuz. Gol atmayı, asist yapmayı unutmuş hayatında son 10 yılda Şenol Güneş'li 1 sezon dışında tutunamamış adamı boşverin.

Arda'yı hiç istemem ama Volkan Şen geleceğine Arda'ya 10 verelim O gelsin.
Yedek yerli sıkıntısı var. Yedek adama milyon euro harcamaya degmez. Ardaya yapılacak yatırım yerine sol bek de alınır stoper de ve bu iki mevki daha önemli bence

[FONT=&quot]Barcelona Teknik Direktörü Valverde, Chapecoense karşısında 11 oyuncu değişikliği yaparken sadece Arda Turan ve Douglas'a şans vermedi.

Arda ho[/FONT]

feg ve lensi kiyasliyacaksaniz kapatalim dükkanı hiç transfer yapmaya gerek yok :d
Aynen renktas, millet kafayi bozdu artik.

Son gunlerde herkes Lens lens diyor, sanki hagi geldi, messi geldi, drogba geldi.

Lens gelecek sezon sag kanat futbolcusu neymis onu gorecek, feghouli bu ligin anasinida babasini'da aglatir.

Feghouli hollanda liginde 5 sezon geçirse ıstatistik kıyaslanmazdi bile. Hollanda ligi gol istatistiği yanıltıcıdır geçiniz

Yedek yerli sıkıntısı var. Yedek adama milyon euro harcamaya degmez. Ardaya yapılacak yatırım yerine sol bek de alınır stoper de ve bu iki mevki daha önemli bence

Volkan Şen olmasın o zaman o yerli. Altyapıdan çocuk olsun. Yasin de var.

arda söylenti.rıdvan yol yapıyor ama olmaz o iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt