Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Yalan söyleme. Fifa oynadığını gördüm demin twitch kanalındayoo psn hesabı aktifti en son pes atıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söyleme. Fifa oynadığını gördüm demin twitch kanalındayoo psn hesabı aktifti en son pes atıyordu
yoo psn hesabı aktifti en son pes atıyordu
Rdas benim dedigim sablon yavas yavas belli oluyor fakat takimin 90% les... GS ayarinda futbolcu nerdeyse yok... Kalite yukseldikce bizde TSL nin elinden opecegiz (tipki Gerets zamani gibi).özetini izledim.akhisar maçıyla GS mı yorumlayacaksın.ndiaye oynadı mı yok ,fernando oynadı mı yok.feghuli oynadı mı yok..ezbere konuşmak zorundayız çünkü şu an ortada takım yok.kağıt üzerinde iyi transfer yapıyoruz..başkan lucescuya gidiyor,FT haberleri geçiyor.ismini telaffuz edemediğim takıma gol pozisyonu bulamadan elendik.yani tudorun bırak 1 maçı 45 dakika bile tölaransı kalmadı.bu takımdaki tek eksik başkan ve FT.evet ezbere konuşuyorum çünkü GS ı daha hiç birimiz izlemedik.yapılan transferler göre konuşuyorum.sen de izlediğin akhisar ile değerlendirme GS yı o takım sahada olmayacak.
@fatih haci rdas Allahini seversen Akhisar macinin ilk yarisini ac ve izle. Demek istediklerimi anlayacaksin/goreceksin. Biktim artik su yeni TD seyindenIyi degildi rdas dogruya dogru ama sablon belli oluyordu bayagi... Problem takimdaki lesler... Yoksa mesela topu kaptirdigimizda herkes topun gerisine gecmek istiyordu felan... Yani topu kayip edince topun arkasina kazaninca ileriye felan. Bayagi belliydi yani (zamaninda pres, karsi takimi rahat oyun kurdurmamak felan ama iste oyuncularda kalite eksikligi vardi). Eger istedigimiz transferler gelirse ligin ebesini opecek (alistikca) bi Futbol gorecegimizi gordum ben ama dedigim gibi. Bu is yasinle selcukla tolgayla olmaz
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu rdas aynilari Gerets hakkinda soylenmedimi ? Adam 83 puanla sampiyon oldu!özetini izledim.akhisar maçıyla GS mı yorumlayacaksın.ndiaye oynadı mı yok ,fernando oynadı mı yok.feghuli oynadı mı yok..ezbere konuşmak zorundayız çünkü şu an ortada takım yok.kağıt üzerinde iyi transfer yapıyoruz..başkan lucescuya gidiyor,FT haberleri geçiyor.ismini telaffuz edemediğim takıma gol pozisyonu bulamadan elendik.yani tudorun bırak 1 maçı 45 dakika bile tölaransı kalmadı.bu takımdaki tek eksik başkan ve FT.evet ezbere konuşuyorum çünkü GS ı daha hiç birimiz izlemedik.yapılan transferler göre konuşuyorum.sen de izlediğin akhisar ile değerlendirme GS yı o takım sahada olmayacak.
bildirimleri kapamışwatsapptaki son gönderim görülmedi bende yattı sandım yaw, vay çakal
Zaten oynatmak istediği oyunu Selçuk yasin Sinan lar ve saire oyuncular ile oynayamaz. Press yapmasını beceremiyor bunlar. Rakipten top nasıl kazanılır hiç bilmiyor bir çok oyuncumuz ki bunu rakip takımlar çoktan çözdü zaten. Korkmayarak ellerini sallaya sallaya Slalom yaparak geçiyorlar veya faul kazanıyorlar.Rdas benim dedigim sablon yavas yavas belli oluyor fakat takimin 90% les... GS ayarinda futbolcu nerdeyse yok... Kalite yukseldikce bizde TSL nin elinden opecegiz (tipki Gerets zamani gibi).
Bende bunu diyorum oste rdas. FT olsa gecen sezon hatta FT i bosver Mourinho olsa basarili olamazdik cunku kadro lesZaten oynatmak istediği oyunu Selçuk yasin Sinan lar ve saire oyuncular ile oynayamaz. Press yapmasını beceremiyor bunlar. Rakipten top nasıl kazanılır hiç bilmiyor bir çok oyuncumuz ki bunu rakip takımlar çoktan çözdü zaten. Korkmayarak ellerini sallaya sallaya Slalom yaparak geçiyorlar veya faul kazanıyorlar.
Yahu rdas aynilari Gerets hakkinda soylenmedimi ? Adam 83 puanla sampiyon oldu!
Yahu rdas aynilari Gerets hakkinda soylenmedimi ? Adam 83 puanla sampiyon oldu!
Bende bunu diyorum oste rdas. FT olsa gecen sezon hatta FT i bosver Mourinho olsa basarili olamazdik cunku kadro les
Peşinen belirteyim, yerli hayranı veya yabancı düşmanı biri değilim. Genel olarak ülkede verimli şekilde futbolcu yetiştiremediğimiz de bir gerçek. Ancak son dönemde beni fazlasıyla rahatsız eden bir durum var. Taraftarlarımız yeni sezon için kadro yapıyorlar. Yeni sezonda hangi 11 ile oynamalıyız konulu tartışmalar oluyor. Gördüğüm birşey var ki herkesin kafasındaki 11 farklılıklar barındırsa da değişmeyen tek birşey var ki düşünülen kadrolarda tek bir Türk oyuncunun bulunmaması. Herkes 11 yabancılı kadro yapıyor. Arada bir arkadaş Serdar Azizli kadro da yapmış. Aga bu nasıl bir kendi ülkesinin insanına güvenmemektir. Bu nasıl bir ithal malın bokunda boncuk vardır zihniyetidir. 80 milyonluk ülkenin 25 milyon taraftarı olan bir camiasının 11 kişilik futbol takımı kadrosunda bile tek bir yerli futbolcu görmeye tahammül edemez hale gelmiş insanlar. Hadi herşeyi geçtim "transfer edilmesi istenen"lerde bile Türk yok. Bizim UEFA Kupası kazanan kadromuzda taş çatlasa 3 ya da 4 yabancı oyuncu vardı. Geldiğimiz nokta üzüntü verici.
Hamza ?Peşinen belirteyim, yerli hayranı veya yabancı düşmanı biri değilim. Genel olarak ülkede verimli şekilde futbolcu yetiştiremediğimiz de bir gerçek. Ancak son dönemde beni fazlasıyla rahatsız eden bir durum var. Taraftarlarımız yeni sezon için kadro yapıyorlar. Yeni sezonda hangi 11 ile oynamalıyız konulu tartışmalar oluyor. Gördüğüm birşey var ki herkesin kafasındaki 11 farklılıklar barındırsa da değişmeyen tek birşey var ki düşünülen kadrolarda tek bir Türk oyuncunun bulunmaması. Herkes 11 yabancılı kadro yapıyor. Arada bir arkadaş Serdar Azizli kadro da yapmış. Aga bu nasıl bir kendi ülkesinin insanına güvenmemektir. Bu nasıl bir ithal malın bokunda boncuk vardır zihniyetidir. 80 milyonluk ülkenin 25 milyon taraftarı olan bir camiasının 11 kişilik futbol takımı kadrosunda bile tek bir yerli futbolcu görmeye tahammül edemez hale gelmiş insanlar. Hadi herşeyi geçtim "transfer edilmesi istenen"lerde bile Türk yok. Bizim UEFA Kupası kazanan kadromuzda taş çatlasa 3 ya da 4 yabancı oyuncu vardı. Geldiğimiz nokta üzüntü verici.