Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav şu Asamoah da sakatlık konusu canımı sıkıyor. Kazık yemeyek o kısmı iyi araştırmak lazım.

Nem yüzünden nefes almakta zorlanıyorum hava da oksijen yok gibi..Bu şartlarda nöbetteyim:)

Ezequiel‏ @ezequieel_gs

Teknik direktör için biraz daha sabretmemiz gerekecek. Yarın Feghouli'nin inişini ve Asamoah konusundaki durumunu bekleyin.
Başlangıç yapacağımızı düşünerek Arda için daha da sıkıştırmaya başlayacaklar. Arda-Terim ikilisi aynı anda olmayacağı için sürpriz ve
Olursa derhal görevine son verilip Terim'i gelmek için sıkıştıracaklar. Fakat Tudor ilk galibiyetini alıp taraftarla barışırsa sezona iyi
Neden Kayseri sonrası. Arda bir yolu bulunup getirilirse eğer Terim takıma gelmez. Tudor'un bu sezon ki ilk maçı bekleniyor. Sonuç kötü
Fakat Cenk'in üstüne basarak sürpriz dediği isim Arda. Arda için çok uğraşıyor. Gelişmeler var ama net gelişme Kayseri maçı sonrasında olur
Söylemiştim. Nice'a imza atmak üzere zaten. En ciddiyeti olan isimler Nasri ve Arda. Nasri çok yüksek ücretler istiyor, indirime de yanaştı
O isimler Arda, Lucas, Nasri ve Ben Arfa idi. Lucas için arkadan destek gelse de hayalden öteye geçemeyecek. Ben Arfa'nın TR'yi istemediğini
Cenk'in bahsettiği sürpriz isim konusunda çok mesaj geldi. Daha önce söylemiştim. Pastaya çilek maksadı ile birkaç isim üzerinde duruluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Asamoah Fifa17'de CM oynuyor, FUT takımımda oynattım baya. Hayvan gibi fiziği, çevik ve kısa alanda patlayıcı hızı ve sert
vuruşlarıyla işime yaramıştı

altınorduya yapışırsak birkaç yıl içerisinde kaliteli yerlileri de takıma ekleriz.

Son birkaç yıldır haklı olarak yerli düşmanı olduk da dünyanın her yerinde kaliteli olduğu sürece lokal oyuncular ilk tercih olur. Dil, kültür, uyumun hızlı olması gibi sebeplerle. Ayrıca Galatasaraylı bir oyuncu olması da tercih sebebi olur.

Altınordu'dan şu Yusuf Acer'i deneyebiliriz aslında diye düşünüyorum. Asamoah gelse bile Carole'ü satıp yedek olarak bu çocuğu koyalım. Potansiyelli bence. Biraz fizik zaafı var gibi.

nasri teklifte indirime gittiys eo gelir.terim gündemdeyken arda saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt