Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes anadolu takımlarında bile sırıtacak birisi
Kesiciligi bir şey diyemem mangalanin
Ama asamoah öylemi o koridoru tek başına sırtlayacak biri ısıran diri şutu ortaları süper
Ileri geri çalışabilen ayriyeten gerektiğinde on libero sol ön oynayabilecek biri

Asamoah gibi bir adamı alma ihtimalin varsa hele 28 yaşında futbolcuların en verimli olduğu dönemde affetmeyeceksin

Şahsen asamoah transferi listenin en başı olur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kordioru iyi kullanıyor şüphesiz, güçlü ve mücadeleci. ama şu orta ve şut yorumunuza katılmıyorum. skora çok katkı verecek biri değil bence. zaten kariyeri boyunca yaklaşık 10 gol atmış birinden bahsediyoruz. Öyle müthiş ortalarda hatırlamıyorum. Orta sahaya dinamizm kazandıracak ve diğer futbolcuları rahatlatacaktır ama skora katkı fazla beklenmemeli.

asamoah'ın sakatlık sorunu falan yok ise cok ii tranfer olur. tabi bonservisi diğer topcular gibi saplanır. özellikle 4 sezon üst seviyede katkı bekliyorum.

Feguliyi fazla abartmiyor muyuz ?
Bu adam en iyi döneminde fenerin kapısından döndü kelepir fiyata.

İyi oyuncu ama abartmayalim.
Asamoah daha iyi transfer olur net.

Avrupada 1 yıl takım bulamayan Adebayor burada kral oluyor..Premier lig çöpü bile denmeyecek durumdaki Rodallega Akhisarda neler yaptı.. Feghouli burada çok rahat topunu oynar.. Hatta mevkidaşı Kiralık sürünen lens burada kral oldu

Yav sen ne biliyonda futbolla alakalı konuşuyon.Bizde sistem mi varki linnes oynayabilsin.Linnes sistem içinde kendini gösterebilen bir oyuncu.Sol stoper bana göre daha önemli mevki sol bekten.Sistem takımı olursan linnes bir şekilde kapatır sol beki.Ancak stoper ciddi mevki ahmet çalık denilen adam orada oynadığı sürece yan toplardan gol yemeye devam ederiz.
He yavrum he 132834834 orta açıp 1 tane denk getirememesi de sistem takımı olmamamızdan dolayıydı zaten. Boş boş konuşma. Sövdüğümüz Sarbi bile 3 defa Linnes'i cebinden çıkarırdı. Sarbi'den daha kötü orta açanını para verip aldık. Defansta da dikiş tutturamayan malın önde gideni. Her maç pazara yolluyorlar herifi. En fazla iyi bir yedek olur bu takımda. O kadar.

Son düzenleme:
Dursun özbek

Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı. Bize çok iyi hizmet etmiş bir evladımız. Arda'nın hizmet vereceği en önemli yer burası. Arda'nın Galatasaray'da futbolu bırakması en büyük arzumuz. Bu yönde de çalışmalarımız var.

Sürpriz arda

HO

TapaTalK

Galatasaray'ın Sinan'ın transferini bugün yarın açıklaması bekleniyor.(beinsports)

çok para harcadığımızı düşünmüyorum geçen sezonki transferlere 20m harcandı elde var 0 ne bir kalite ne bir seyir zevki.......5.25'ye getirdiğimiz Fernando'nun ağır ağır yarı sahayı geçmesi bile kalite kokuyor Asamoah'a da 8 verilsin yeter ki kalite gelsin

Madem gelene 7-8 basıyoruz parayı, sol kanada da Ljajic'i alalım. Piyasası ne durumda bilmiyorum ama 10-15M arası bir fiyata bitmez mi? Tutarsa 6-7 sene sol kanat aramazdık. Bir türlü potansiyelini net bi şekilde yansıtamadı ama ama hala kendini geliştirebilir. Bence bizde kendini bulabilir ve hatta iyi paralara bile satılabilir. Daha yaşı 25.

Dursun özbek

Önemli transferler yaptık yapmaya devam edeceğiz. Bu transferleri bütçemizi aşmadan yapıyoruz

TapaTalK

arda marcaya göre atletic madride dönmek istiyo

Arda gelirse Belhanda'yı sola atıp Selçuk'u oynatma planı sıfırlanır Selçuk tr kupasında oynar anca

Sol bek için böyle bir bütçemiz varken neden Kolarov'u almadık? 5 milyona gitti gül gibi adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt