Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Tudor için 5 hafta şans tanıyacağımızı düşünüyorum..5 haftada minimum 12 puan alınmazsa güle güle deriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim senin dediğin profesyonel yönetilen klüplerde olur.Sence bizim yönetim profesyonel mi?
Yav Allah aşkına bu konuyu saatlerce tartışmayalım. Profesyonel olmadığını herkes biliyor. Ama aynı zamanda senin dediğin gibi bir şey de olmayacak. Adam yıllık 4m alacak ama diyecek ki selçuk oynamazsa gelmem. Yapmayın resmen mantık dışı. Diyemez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anlamıyorsun ben öyle bir şart koyucak demiyorum.Bu işler alttan alta olur birkaç maç oynamaz selçuk sonra kankası arda hocam selçuk niye oynamıyor diye sorar birde tripler atar barçada oynadım diye
Net Tudor transferi bu isimler. Yani o kadar çöpten sonra böyle isimlere yönelmeleri başka türlü açıklanamaz. Teknik taktik kısmı tartışılır ama adam transfer işini biliyorBu kadar kaliteli isimleri aldığına hala inanamıyorum dursunun.
Para var demeyin geçtiğimiz senelerde çöplere dünya para bayıldık.
Ya birisinden ciddi akıl alıyo ya da tudor'un etkisi
TapaTalK
Bizden gitmeden önce bile el freni konumuna gelmiştiarkadaslar acık konusuyorum arda pas oyununda çok iyi ama el freni.
anca pası alır yanındaki adam kossun da ona pas atayım diye bekler.
artık durağan.
o genc zamanlarındaki kosan arda yok...