- 16 Haziran 2010
- 203.882
- 155.891
- 6.838
1+1 anlasmaVallah pis koydu...
Twitter halen aynen.. kac senelik sözlesme yapti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1+1 anlasmaVallah pis koydu...
Twitter halen aynen.. kac senelik sözlesme yapti
Tam emin değilim şu an içmekle meşgulüm
TapaTalK
Sen ne diyosunIstermiyiz seneye Terim + Aysal + Sino ..
Eskiden çok dikkat çekiyordu bu aralar frenledi kendiniŞu Nejat'ın kuş olduğunu bir ben mi düşünüyorum? Adam her mesajında ben kuşum diye bağırıyor resmen. İlginç.
Sen ne diyosun
Herşey'den çok şu 3'lünün tekrar buluşmasını isterim
TapaTalK
Mancini hocam Kranevitter i almis 8 milyona
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eskiden çok dikkat çekiyordu bu aralar frenledi kendini
Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!
Bunun ayrı konusunu açmak lazımPierre Van Hooijdonk ; Ben Fenerbahçe'de oynarken rakiplerimizin rakiplerine kazanmaları içim prim veriliyordu.
Şike itirafı https://twitter.com/iddaaliyorum/status/894629366730297344/video/1
hocam ligde döşüyor döşüyorrrrrrrrr
bana da döşeee hocammmmmmmmmm
Vural la sevisin sizhayır
hazırım
DÖŞE HOCAM BANA
selam başkan figuliyle anlaştınızmıFeghouli gelene kadar mesaj atmıcam tükendim be
4.3 milyonu keyfekeder bırakmadı. 2.3 milyon Euro cezası vardı kartlardan dolayı. Bu sene de yiyeceği cezaları saymasam bile 2m bırakmış oldu. Kendisi en az 5 bilemedin 4milyon Euro'dan aşağı imza atmayacağını düşündüğü için gitti. İyiden de acıtasyon yapmayalım. Daha da ilerisi bizden 4.3 net kazanan adam klup bulamadı 1.8 sen imza attı ki daha da acısı adamlara bedavaya imza atıyor ama adamlar 1+1 attırıyorlar 2 senelik bile attırmamışlar acınacak olan bizlerizYallah bismillah Wesley sneijder.Belhandayı niye aldık abi sneijder koşmuyordu yaaawww.4.5milyon€ bıraktı gitti adam.Evladımız selcuk hakan balta gibi adamlarda soyuyorlar klübü.
Neyse sneijdersporlumusunuz diyen insanları foruma davet ediyorum kaç tane maça gitmişler hayatlarında kaç tane forma almışlar.Yazması kolay tabikide.
Sinir basıyor insasnı bruma podolski sneijder'den belhanda gomis feghouli şurada tek iyi adam feghouli başka yok zaten.İçi acıyor insanın sneijder gibi adamı yolla milyon milyon para saç belhanda gibi ne idüğü belirsiz adamdan fark yaratmasını bekle.
Ne cezası birader marsta mi yaşıyorsun .dursunun kıçından uydurduğu ceza saçmalığı aç bak bakalım Uefa fifa hükümlerinde bir geçerliliği var mı ?4.3 milyonu keyfekeder bırakmadı. 2.3 milyon Euro cezası vardı kartlardan dolayı. Bu sene de yiyeceği cezaları saymasam bile 2m bırakmış oldu. Kendisi en az 5 bilemedin 4milyon Euro'dan aşağı imza atmayacağını düşündüğü için gitti. İyiden de acıtasyon yapmayalım. Daha da ilerisi bizden 4.3 net kazanan adam klup bulamadı 1.8 sen imza attı ki daha da acısı adamlara bedavaya imza atıyor ama adamlar 1+1 attırıyorlar 2 senelik bile attırmamışlar acınacak olan bizleriz