Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar sergeni dışlayın.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]can güney[/TD]
[TD="class: alt1"]28.05.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt1"]Sergen Zeren fake üyeliği, sürekli kurallara uymamak ve forum yönetimiyle dalga geçmek, tahrik+provokasyon+hakaret+küfür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yıldırım: "4 tane transfer yapacağız dedim. Bunları kafamdan atıp söylemedim. Daha fazla oyuncu var ama, 4'ü alınacak şekilde çalışılıyor"

:D

vergiler yüksek büyük liglerde.1.8 olarak bakma 3.5 civarıdır nicein sneijdere verdiği para birde açıktan verdiği paralar vardır.Belhanda tamamen soru işareti ne yapacağı belli değil.Elinde asist canavarı oyuncu var bedavaya gönderiyorsun takımdan.
Benzer düşünüyoruz. Daha önce de yazdım ne Sneijder o paraya ne de ben Arda 1.5 -2 ye imza atacak oyuncu diye hatta mafyayla alakalı şaka bile yaptım sneijderin menejerinin oyununun Sneijderi de bizi de yaktığını belirttim. Ama bu forumda öylesine karaktersizler var ki, birbirini delicesine seven karı kocayı boşandırırlar. Sneijderi sevmeyen Yok bu klüpte sevmediğini söyleyenler de bu hassiyetsizler yüzünden sadece lafta sevmediğini söylüyor!

arkadaslar sergeni dışlayın.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]can güney[/TD]
[TD="class: alt1"]28.05.2017[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt1"]Sergen Zeren fake üyeliği, sürekli kurallara uymamak ve forum yönetimiyle dalga geçmek, tahrik+provokasyon+hakaret+küfür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
derdin ne senin,git başka meşgale bul

ovv aziz transferleri anlatiyor

Aziz Yıldırım: "Ben Arfa'nın kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi var. 11 milyon euro da alacağı olduğunu iddia ediyor."

Aziz Yıldırım: "Ben Arfa için geçen sene görüştüm, anlaştım, Paris'e gidersem gelmem dedi. Hakikaten de Paris ile anlaştı"

:D

Aziz Yıldırım: "Van Persie ile ilgili hayal kırıklığımız yok. Kalitesi tartışılmaz ama sakatlığından dolayı oynayamadı."

Aziz Yıldırım: "Terraneo, o sakatlığı bizden sakladı. Sonradan öğrendik."

Aziz Yıldırım: "Santos kulübü Lima'yı satmayı düşünmüyor."

zaten lima reddetmiş bugün bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt