Seyfettin AK
Kırmızı Üye
- 29 Ağustos 2012
- 2.109
- 9
- 858
Ben bu cevaptan bir etkileşim kurulduğu anlamı çıkardım yedekte bekletiliyor gibi volkanbu bir haber degil ki
LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu cevaptan bir etkileşim kurulduğu anlamı çıkardım yedekte bekletiliyor gibi volkanbu bir haber degil ki
Ben bu cevaptan bir etkileşim kurulduğu anlamı çıkardım yedekte bekletiliyor gibi volkan
LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O dallama holigan konyasporlu zaten bu konya holiganlığını o zihniyet çıkardı yoksa bundan 5 sene önce Konya taraftarının Kayseri'den farkı yoktu.Gonyayı övdü diye tinerciler eski tweetlerini karıştırmış, fetö yandaşı tweetlerini bulmuşlar adam imha etti bütün tweetleri![]()
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynak soy adın mı?Feghouli bu gece geliyor![]()
Yav bana gonya taraftarı deme. Hayatta gördüğüm en gereksiz topluluk, takımın galip sahaya girmek neyin kafasıysa hala anlamadımO dallama holigan konyasporlu zaten bu konya holiganlığını o zihniyet çıkardı yoksa bundan 5 sene önce Konya taraftarının Kayseri'den farkı yoktu.
Sırf İzmir marşına inat öyle bi taraftar kitlesi çıkartıldı
LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben seviyorum mu dedim? Bunun olacağı belliydi geçen seneki Türkiye kupası finalinde.Yav bana gonya taraftarı deme. Hayatta gördüğüm en gereksiz topluluk, takımın galip sahaya girmek neyin kafasıysa hala anlamadım
Hakikaten niye girdiler sahaya sen anladın mı?Ben seviyorum mu dedim? Bunun olacağı belliydi geçen seneki Türkiye kupası finalinde.
LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi fetöden aklansa aziz başkan aklını alırmustafa hem fetöcü çıkmış hemde fenerle azize şikeci demiş(doğru ama) yaşatmazlar çok zor
razzack geçmiş ustamizRazack Traore: "Kariyerim boyunca birçok büyük oyuncuya karşı oynadım. Pepe'ye karşı oynamak benim için özel durum değil." (Lig Radyo)
Giresunspor'un adı Akın Çorap Giresunspor oldu.
iyi geceler
Konya Anadolu'nun Beşiktaş'ı resmen görgüsüzlük ve taraftar zihniyeti oturmamış çomar topluluğu.Hakikaten niye girdiler sahaya sen anladın mı?
Çok masum girmiyo mu