Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Ergün : Feghouli, transferin bitmesi için elinden geleni yapıyor. Gün açıklayamıyorum.

Cenk Ergün: "Denayer için Manchester City ile konuşmalarımız oldu. Umuyoruz müspet biter."

Feguli maliye memurumuymus? Neyi cozmeye calisiyormus anlamadim. Avukati ve menajeri ilgilenir iste alacagi varsa. Bence ayak yapiyorlar. Bir sikinti var feguli transferinde
Bana da çok saçma geliyor. Alacağın varsa şikayet edersin, avukatını görevlendirirsin. Artık gelmesi gerekiyor. Bir buçuk ay vardı adı çıktığında.

[FONT=&quot]TurkFutbol‏ @turkfutbol 16 sn.17 saniye önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Galatasaraylı taraftarlar Dursun Özbek'in otelininin önünde eylem yaptı.http://turkfutbol.com/galatasarayli-taraftarlar-dursun-ozbekin-otelininin-onunde-eylem-yapti-8254/ …
[/FONT]

[FONT=&quot]
DGfG_VLW0AAraOC.jpg

[/FONT]

Baris bey twitter a girmeyin

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

o değil de şaka maka 11 tane yeni topcu alıp yenilenmeye gittik ya bu cok enteresan nasıl basardık la biz bunu

Nuriyi izliyorum ilk 11de Su an. Bize cok faydasi olur Yerli de kalmadi zaten

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Orta sahaya geliyor kanatlar yok, kanat oluyor bu sefer defans ve orta saha çöplük, forvet geliyor bekler leş, defans alınır forvetin olmaz.
Böyle yavsakca bir takım kurgusu olmaz işin özü. Adam gibi iki kanat olmadan gomis değil ronaldo olsa katil olur.

Milletin içinden geçecek Bruma vol 2.ye ihtiyacımız var. Adama traoreyi git yokla kardesim, lens misal böyle adamları kacirmayacaksin güzel bir sözleşme yapacaksın kafan rahat edecek.

Çok para harcamak istemiyorsan git asanteyi al motor gibi herif bu ligin bugu hız tutamazlar diğer oyuncuların pozisyona girer.

Tolga ve selcuk denilen el frenleri macdan cikinca ve yerine fernando ndiaye ikilisi girince takimin sekli semasi degisti. Birde düsünün feghouli gelecek sol bek de gelirse birde üste sol acik tudora ragmen bile acik ara sampiyon olur

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Cenk Ergün: Lucescu konusunda açıklamayı yönetim yapmıştı, benim dışımda gelişen bir konu. Üzerimize düşeni yapacağız.

YANI TERIM H.O

Cenk Ergün: "Transfere devam etmeyi düşünüyoruz. Hemen hemen her pozisyon için arayışlarımız sürüyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt