Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet TRT Spor'u açalım.

Aykut İnce'ye halen inanan var mı cidden?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakin ol renktaşım cenk gün vermek istemiyorum gelecek demis resmen.

İnşallah bugün açık ve net şekilde görüldü ki kanatlarındakiler yoksa yaratıcılık belli seviyede kalıyor.
2 tane üst düzey orta saha ile şaha kalktık resmen. 2 kanatla beraber fezaya çıkacaz bunu görmemek için kör olmak lazım

yavaş yavaş gökayı hazırlamak lazım selcugun yerine.18 yasına geldi artık.

Bilerek mi yapılıyor bilmiyorum ama bir kaç kişiden sürekli aslı astarı olmayan olumsuz şeyler paylaşılıyor.

yani muhtemelen gençtir bu arkadaşlar :) diye düşünüyorum dinledikleri şeyi kendi istediği gibi yorumlayıp buraya yazıyor millet yükseliyor gerek yok.
Evet yönetim (kendi adıma konuşuyorum) messiyide alsa istifa etmelidir vasıfsız beceriksiz hatta Galatasaraya hiç yakışmayan işler yaptı 2 senedir.Lakin bu sezon olumsuz olacak tek bir şey yok 27 yaşında üst düzey bir kanat oyuncusu feghouli 30 yaşında adam alıyor olsak fernando lens vb gibi 1 haftada biterdi zaten.

Lanet olsun bitsede transfer sezonu kurtulsak gerçekten maçları izleyerek maç topiclerine yorum yazsak diyeceğimde 1 pasla hagi 1 defansif müdahale ile popescu ilan edilirse oyuncularımız forumlarda herkes birbirine girer genel olarak bakmak lazım yönetim hoca vs vs berbat olsada transfer maliyeti belhanda ndiaye yüksek olsada çöp oyuncu hiç alınmadı şu transfer döneminde.

Aslan Tandemi

2badc58f729e622fdde34eebf8085d6d.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

fernando gerçekten melo etkisi yapacak hatta geçicek gibi görüntü verdi ilk maçta sahada duruşu ile ben topçuyum diyor.Yasin sinan diğer utanmaz sürüsü donk tarık vs vs örnek almalılar bu adamı kalıyorlar ise takımda.
Adam imza töreninde çıkar oynarım dedi vallahi sanki sezon başında gelmişçesine oyuna hükmetti tebrik etmek lazım.

koray bence maicon ile beraber oynamalı şu aşamada.ha fatih terim olsa direkt ozanı koyabilirdi.u17nin hepsini kendi getirdi çünkü.

garry'nin gücü 45 dk falan dayanıyor. Tam hamle topçusu. Saglam bi sol kanat alıp hamle oyuncusu olarak çok is yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt