Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera- Mariano Maicon Koray/Denayer Rahman/Asamoah - Ndiaye Fernando - Feghouli Belhanda Nasri - Gomis..

bi ara denayer bonserivisi ile alınacak dendi.madem 4-5 milyon avroları gözden çıkartıyon bas parayı toloiye.

Yapma Kağan :(
Feghouli bitmiştir. H.o. diyebiliriz.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
hayırlı olsun rdass sen yeter ki iste

ed820c07c79e63a744f9fd22c0e305b3.jpg

bişey sorcam.belhandanın asistini niye kimse begenmedi?erene ne güzel top attı...

Simdiye kadar yapilan transferlerin degerlendirmesi:

Maicon: Evet belki bir Ujfalusi etkisi yaratmaz ama arkada bana güven veriyor. Oyun kuruyor ve hava toplarini aliyor. Kesinlikle Stoper bölgesinin vazgeçilmezi olur Bu sezon. Arada sirada saçma sapan uzun toplari biraksa çok daha Iyi olur. Pozisyon bilgisi belki 100 % de degil ama ileride olabilir Süper lige yeterli.

Mariano: Çok ilginçtir Bu adam topun oldugu bölgede oldugu an çok Rahat oluyorum. Güzel ofansif çikislari da oluyor. Eboueden Sonra bizim de artik Adam akilli bir sag bekimiz oldu.

Belhanda: Kendisi çok zor sartlar Altinda geldi. Çok büyük yük tasiyor. Feghouli geldigi an o yükü biraz alabilir sanki. Yinede bir kaç gol ve Asist yapacagini düsünüyorum. Teknigi çok üst düzey pas zamanlamasi zayif.

Gomis: Bu adamdaki sorun kalite sorunu degil psikolojik bir sorun. Bu sorunlarin kaynagi ya Tudor yada etrafindaki oyuncular. Maçlara Bitmis bir sezonun son maçlarina çikarmis gibi bir görünüs sergiliyor. Bir iki atsa kendine gelebilir. Sorun Tudor ise isimiz zor.

Ndiaye: 45 dakika içinde Selçugu bir anda yok etti. Kante gibi issiriyor. Toplari farkli sekilde oyuna getiriyor. Bir anda kendi gidiyor birdahaki pozisyonda kanatlara açiyor uzun top deniyor çok ilginç bir oyuncu izlemini verdi. Çok Ama çok yararli olacaktir.

Fernando: Basin toplantisinda 'Bana Porto zamanimda ahtapot derlerdi' demisti üstüne koyuyorum Mega Ahtapot. Insan 45 dakika içinde Tek bir pas hatasi yapmazmi Tek bir ikili mücadele kaybetmezmi? Bence yilin transfer hamlesi. Allah nazardan korusun

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

İtalyan ekibi Kwadwo Asamoah için 9 milyon Euro talep etti.

Galatasaray'da sol bek adayları arasında adı geçen Kwadwo Asamoah için yapılan görüşmelerde pürüzler çıktı.*

İtalyan devi Juventus'un başarılı sol beki Asamoah'ı kadrosuna katmak istediği iddia edilen Galatasaray'ın, Juventus ile yaptığı görüşmelerin çıkmaza girdiği belirtiliyor.*

Sarı kırmızılılar Asamoah için Juventus'a 5.5 milyon Euro önerirken, İtalyan ekibi 9 milyon Euro talep etti.*

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu için kiralama talebine de olumsuz yanıt verildiği ve Galatasaray'ın Asamoah'ın menajerinden Juventus ile yapılacak görüşmelerde rakamı aşağı çekmek için destek istediği gelen haberler arasında.*

TURKFUTBOL.COM ÖZEL

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Ndiaye niye tek ayağı sakat gibi koşuyor? Osmanlı'da da mı böyleydi? Garip geldi bana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maicon ilk ostersunds maçında gözümden düştüydu biraz ama o güveni verdi. Saglam bi adam olsa yaninda 3 sezon max katki verir

Stoper için Denayer aradığımız adam değil. Umarım olmaz.

Liderlik edebilecek BİR SOL STOPER lazım.

Sol bek için tempo koyacak biri şart. Bir çok mevkide oynayanbilen Asamoah cuk oturur. Orta saha da sakatlık veya ceza olunca Tolga,Selçuk kanser eder.

Eren-Gomis yan yana çok ağır kalır. İkisinden biri tek forvet ise 11 oynar, iki forvet ise Konate tarzı genç ve pik yapmamış birine ihtiyaç var.

Feghouli artık uzamadan katılmalı takıma. Bizim aradığımız tarz bir adam. Ne Bruma kadar pırpır, ne de onun kadar olgunlaşmamış ve bireysel.

Sol kanada oyun kurucu bir kanat gerekir.

Bunlar için yaklaşık

4 Milyon Euro-Konate
5 Milyon Euro-Stoper
4.5 Milyon-Feghouli
Kiralık-Asamoah
Kiralık veya maksimum 7 Milyon Euro-Sol Açık
Musa Çağıran- (bonservis çok istenmeyecekse takas formülü ile Selçuk yerine)

Gidenler

Sinan Gümüş-4-5 Milyon Euro
Ryan Donk
Nigel De Jong
Tarık Çamdal
Selçuk Inan-mümkünse

Sol stoper için Sakho'yu ciddi ciddi düşünebiliriz bence. Yalnız bu sol kanaat konusunda oyun kurucu olmasından öte gol atması önemli bence. Eğer Asamoah tarzı da bek alıyorsak oyun kurmasına hiç gerek kalmaz. Maicon, Mariano, Asamoah, Fernando, Ndiaye, Belhanda ve Feghouli fazlasıyla yeter oyun kurmaya. Bize golcü adam lazım. Özellikle sağ kanatta ortası iyi iki isim varken gol atsın yeter diyorum ben. Ayrıca santrafor ve kanada ayrı ayrı para harcamak da gerekmez böylece. Sow tarzı, Deivid tarzı, Podolski, Kewell tarzı bir kanat olmalı bu.

Asamoahhhhhhhhhhhhhh en önemlisi Denayer bonus olur

Son düzenleme:
Gomisin yanında 3lmander tarzında bir forvet şart.

Yussuf Poulsen diye bir oyuncu var oyun tarzı çok Elmandere benziyor. 7-8m avroya alinabilir. Ancak onu ikna etmek zor olur.

Asamoah,Denayer,Campbell ilaç olur Sinan,Donk,Tarık,Koray,Cavanda,Balta gibileride dehlenmeli artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt