Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis
Maicon
Belhanda
Mariano
Ndiaye
Fernando

geldi sırada Feghouli var

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet normal rakamlar Fernando için. Dünden sonra korkmuştum ama rahatladım

Twitter'da Fenerliler ve 8taşlılar hala maliyet hesabı yapıyorlar :D Yok şu kadar milyon TL harcamış yok bu değirmenin suyu nerden geliyor falan

Kendileri daha büyük kontratlar veriyor ama hiç maliyet hesabı yapılmıyor

Çok şerefsiz ötesi bir basın var bu ülkede ya. Yaptılar algıyı şeref yoksunları

ligi geç avrupa çapı şampiyonlar ligi kalitesinde bir ortasaha oldu tabi ndiaye ile belhanda fos çıkmazsa

59aa84af1b0a4ae384c61a6ad9c05d80.jpeg

07a95ccb00534630beee605ac5396ea0.jpeg

Fernando'yu iyi almisik kalite belli, geldigi ulke dogrultusunda aldigi maasta uygun genele göre.
Goodjob

Fernando arada stoper ikilisinin arasına girip 3-4-3e geçirebilir takımı. bekler Mariano-Asamoah düşünün uçak uçak

Bonservis cok iyi,Yillik ücret normal

3 milyon'dan asagi para vermiyoruz nasil olacak bu is 65 milyon'un altinda kalmak lazim

Tuttosport Asamoah haberi girmiş oluru var mı ya? İlk defa bir transfer için heyecanlanacağım.

Yarına vodkamı hazırladım hertha maçı sonrası tudor kovulacak kutlama yapıcam.

Bunlar da 2-3 senedir moda oldu. Genel kurulda Galatasaray'ın kaybedip birilerinin ağzının suyu aktığı gibi. Bura da da sözde Galatasaray'ın geleceği için yenilmesini isteyenler var. Allah hepinizin kalbine Metin Oktay'ın Galatasaray sevdasından versin amin!

İtalyan kaynak olarak türk basınını vermiyor haber ciddi....Cenk Ergün fırsatları kollayacağız demişti belki de Juve elde tutmamaya karar verdi

OğuzCetin‏ @ogzcetin 24 dk.24 dakika önce

Kapı çaldıııı

Fatih Terim hocamız Hayırlı olsun tekrar Galatasarayımıza İmparator diye bağırasım var pencereler açık

This evening Tuttosport, citing reports from Turkey, is claiming that the Istanbul giants want to take Asamoah on loan with an option to buy for €9m.

:redface:

asamoah gibi biri geliyor bek de mi harcayacağız

fernando asamoah

feghouli ndiaye belhanda

olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt