Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdasdas fırat engelledi beni

Ekran Alıntısı.webp

TgLH8Rtb_bigger.jpg
Yağız‏ @Senfo10 8 dk.

Feghouli + bir sol bek bir de kanat-forvet oynayabilecek EN AZ iki transfere daha bakiliyor. Ya kiralik ya da firsat transferi olacak.

Hocam haklisin da bir teknik direktörün belli bir oyun plani olur ve o oyun plani uzerinden teknik taktik yürütülür. Misal Rijkaard ve Rikerink ball possession uzerinden oynar ve onun uzerine calisilir. Veya Terim ileride baskiyla kapilan toplarla kontradan oynar, kapanan takimlara uzun top oynar 442.

ama tudorun ne oynatmak istedigini bende bilmiyorum. Ha destek olunmasi gerekirken taraftarin yine baska bir TD istemeside saçmadir o ayri.

kendin istediniz simdi durun arkasinda adam gibi

Ya bak inan aynı şeyleri düşünüyoruz. Ama şuan gerçekten farkında değiliz ama anormal bir süreç geçiriyoruz. Takım ilk kampına nerdeyse Muslera hariç bir tane as oyuncusuyla gitmedi :) ilk kamp döneminde 4 transfer geldi. ikinci kamp dönemi bitti bugün ndiaye katıldı. Buna Fernando inş Feguali, Sol Açık Sol Bek te katılacak. Düşün daha transferi tamamlanmamış en az 3 as oyuncusu var ve eski kadrodan bunların birisi eksik transfer olsa yerine oynatabileceğin oyuncu yok.

Bir takımın 10 as oyuncusunu değiştirmeye çalışıyosun. 2. kamp bitti 4transfer+Muslera 5 oyuncuyla. Yani oyun şablonunu oyuncuya göre oluşturursun. Takımda hala 3 as oyuncunun yeri boş! Biten 6 transferin 2si takıma katılmamış? Kolay işler mi bunlar?

Oyuncu seçimleri doğru, gönderdikleri doğru(sneijderi tudor göndermedi net eminim, yeni olduğu için de ses edemedi ayrı), Bırakın adam as oyuncularını 1 antreman yaptırabilsin ondan sonra eleştirelim

bu şerefliler 7.5a sattıkları sosa'yı bedavaya geri alır taliscayı yollayıp

Ribéry nin 7 numara olayini hanginiz çikardiniz bilmiyorum ama o yeni aldiklari wriedt Bayern'in ikinci takiminda 7 numarayi giydi. Element uydurmayiniz lütfen biraz dikkatli olalim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selamjn aleykum yigidolar durmaksizin testesteron salgilayanlar herkese slmlar

benficanın taliscayı bjkye kolay kolay yar etmeyeceği belliydi. 1+1 imzalandı sonuçta bu +1 sorun yaratacaktı belli ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt