Kemal Kaynak
Sarı Üye
- 29 Haziran 2015
- 691
- 79
- 488
Feghouli yarın gelse ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atıyorum yarın melo 1m euro maaşla 2 sene imzaladi bizimle. Ister miydiniz
hayır.Atıyorum yarın melo 1m euro maaşla 2 sene imzaladi bizimle. Ister miydiniz
maliyeti geçtim tekrar bu formayi giymesini istemez miydinhayır.
Ben yıllık maaşa bile karşıyım bonuslarla harmanlanmış
1 yıllık
Maç Başı 20 bin € oynarsa gelsin yoksada kendi bilir
Abi Ardanin triplerini hatirlasana o yasta...Bruma 1/2sini bile yapmadi bunlarin.İmzamı atıyorum, ama Bruma da cins bir oyuncu dicem ama çocuk daha ya. Kaldı ki sporting lisbondan ayrılışı, bu kadar gelecek vadederken Galatasaray'a gelmesi. Yani dürüst olmak gerekiyor mantığın pek uğramadığı henüz olgunlaşamamış birisi. Ama Tudor olayı kontrol altına almasını bilmeliydi. Oyuncu yönetimi konusunda amatörçe davrandı. Eksi puan aldı benden de. Kriz yönetimi de meziyettir ama bazı şeyler toyluktan da oluyor. Mesele ders çıkarıp çıkarmadığı. Onu da yakında göreceğiz.
Arkadaşlar bir tahminim var. Cenk Ergün fırsat ve süpriz transferi dedi ya şakın bu Talisca olmasın. Sonuçta Mariano sebebiyle Benfica ile baya görüştük. Orada böyle bir durum olduğunu öğrenmiş ve pusuya yatmış olabiliriz.
Arkadaşlar bir tahminim var. Cenk Ergün fırsat ve süpriz transferi dedi ya şakın bu Talisca olmasın. Sonuçta Mariano sebebiyle Benfica ile baya görüştük. Orada böyle bir durum olduğunu öğrenmiş ve pusuya yatmış olabiliriz.
Mariano Benfica ne alaka ? Sinan Talisca takası daha mantıklıArkadaşlar bir tahminim var. Cenk Ergün fırsat ve süpriz transferi dedi ya şakın bu Talisca olmasın. Sonuçta Mariano sebebiyle Benfica ile baya görüştük. Orada böyle bir durum olduğunu öğrenmiş ve pusuya yatmış olabiliriz.
Atıyorum yarın melo 1m euro maaşla 2 sene imzaladi bizimle. Ister miydiniz

ne kaynağı rdas "atıyorum" dedim 'mesela yani'