Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman barca,real,munih'in başinda da hoca olmasin tecrubeli oyuncular nerde duracaklarini biliyolar. Cok sacmalayan gordum ama senin gibisini ilk defa goruyorum.

Valla dur daha da ileri düzeyde saçmalayayım daha da ileri düzeyini gör! Barça Münih Real'in başında hoca olmasa da olur:) Bak Rijkart'a adam Cl şampiyonu bile oldu almadığı kupa kalmadı, bize geldi aldı bam'ın birini gitti. Guardiola gitti yerine kendi altlarından bir hoca getirdiler. Adamlarda sistem var, o gidiyor bu geliyor sistem aynı sistem.

Düşünsene Galilei'nin ilk defa "DÜNYA YUVARLAKTIR" dediğinde karşısındaki kişinin verdiği tepkiyi bence şu tepkiyi vermiştir.

Cok sacmalayan gordum ama senin gibisini ilk defa goruyorum.

Beyler bu siteye üye olalı 8 yıl olmuş. Çok nadir yazıyorum. Ama her yaz ve her ocak ayında canım sıkıldıkça, yolda bakacak bi şey olmadıkça bu foruma girer son 10 sayfayı bi okurum vakit geçer. En büyük bağımlılığım.

Demem o ki seviliyorsunuz sayın transfer nöbeti mukimleri. Müthiş ortam. Selamlar.

Bu arada bu senenin en iyi transferi Mariano çok net.

gemilerinin birtanesinin bile faydası olmamıştı bize :mad: 100milyon Euro'yla geliyor dediler. Başkan adayı oldu Dursun'un İbrahimoviç olayında olduğu gibi hiç yalanlamadı. Sonra cimri herif, Galatasarayın benim parama ihtiyacı yok dedi. Ona sırf o yüzden gıcığım :asd22:

75 yaşında adama ve üstelik eski bir Galatasaray başkanına diyemezsin. bütün icraatlarından nefret ettiğim dursun özbek için bile bu cümleyi kullanmam ben, gerek temsil ettiği makama gerek yaşına hürmeten biraz edep.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler bu siteye üye olalı 8 yıl olmuş. Çok nadir yazıyorum. Ama her yaz ve her ocak ayında canım sıkıldıkça, yolda bakacak bi şey olmadıkça bu foruma girer son 10 sayfayı bi okurum vakit geçer. En büyük bağımlılığım.

Demem o ki seviliyorsunuz sayın transfer nöbeti mukimleri. Müthiş ortam. Selamlar.

Bu arada bu senenin en iyi transferi Mariano çok net.

Ağzına sağlık, ben de misafir takılıyordum ama durunamadım. Dürüstcesi kariyer falan ayrı birşey ama bence de en çok Mariano'yu sevicez gibi hissediyorum. Kanım direk kaynadı valla.

Valla dur daha da ileri düzeyde saçmalayayım daha da ileri düzeyini gör! Barça Münih Real'in başında hoca olmasa da olur:) Bak Rijkart'a adam Cl şampiyonu bile oldu almadığı kupa kalmadı, bize geldi aldı bam'ın birini gitti. Guardiola gitti yerine kendi altlarından bir hoca getirdiler. Adamlarda sistem var, o gidiyor bu geliyor sistem aynı sistem.

Düşünsene Galilei'nin ilk defa "DÜNYA YUVARLAKTIR" dediğinde karşısındaki kişinin verdiği tepkiyi bence şu tepkiyi vermiştir.

Barça ama tek bu konuda dünyada.
Adamların systeminini 90lı yıllarda cruyf aşıladı alt yapılarına zamanında.
Adamların her alt yaş grubu aynı System üzerinden eğitimi alıyor ve bunun başkada örneği yok.

Feghouli
1 solbek
1 stoper
1 yedek forvet

Tudor ondan sonra sirf kondisyon depolasada Sampiyonuz.
Kadrosu iyi olan Galatasaray bu ligte hep Sampiyon olmustur.

Simdi bana Rijkaard dönemiyle fln gelmeyin, BAM üclüsünü unutmayin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

79202cfe384507a205204f149f94d5cf.jpg

Adam aglarken bile 'Orta sahaya Kimi soksam da ileride daha Rahat Baski kurariz' bakisi atiyor ve Bizim hocamiz halen Tudor

Gelecek hafta Feghouli gelir, ondan sonra stoper, sol bek ve sol kanat icin duyumlar yavas yavas gelir.

--------Muslera--------
---Maicon---Denayer---
Mariano------------Baba
--------Fernando-------
---Ndiaye----Belhanda--
Feghouli----------Ribery
----------Gomis--------

Rüyalaaar

Hala sacmaliyosun real barca mal ya hoca aliyolar ne gerek var hocaya :) guardiola'dan sonra gorduk barcayi veya fergusondan sonra gorduk united'i hoca faktoru diye bisey var bilmem haberin var mi ?

Bi ara da barcayi babam bile calistirir ne var ya diyen tipler vardi.

Feghouli nerdeyse 2 haftadir tedavide. Ne derece bu arkadasin sakatlik durumu?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

--------Muslera--------
---Maicon---Denayer---
Mariano------------Asamoah
--------Fernando-------
---Ndiaye----Belhanda--
Feghouli----------Ribery
----------Gomis--------

Rüyalaaar

Doğrusu bu.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

iyi transferler yapıyoruz ama takım da tudordan kaynaklı şampiyonluk havası yok.FT gelirse taraftar takım bir bütünleşme olur ve şampiyonluğa koşar gideriz.Fener de van persie nani vs vs transfer atağı yapmıştı ama vitor pareriara sayesinde düştükleri durum ortada.kesinlikle FT yılın transferi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt