Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke olsaydım ama değilim de sezarın hakkı sezara tutturmuş birileri aşkın aşkın diye adam bildiğin dalga geçip prim yapıyor.Quakerboyu iyi takip edenler bilir adamın yanılma payı çok düşük kaldı ki bizim kulüpte başkan bile 1 saat sonra ne olacağını bilemezken quaker baya baya başarılı bir duyumcu hatta ötesi

Hımm başkandan bile fazlasını biliyor kraker memnun oldum kanka tanıştığımıza

Bu arada Eray sakat. Sadece İsmail var yedek kaleci olarak. Geçen sene kadroda bulunan genç kalecilerden 99'lu Batuhan'ın menisküs yırtığı var, 97'li Ahmet ise kadro dışı.

Umarim mac sonu Tudor kovulur.
Adam hasta Galatasaraylı ya bir alkış rica ediyorum renktaşımız için... Amaca giden yolda herşey mübahtır. Tudor gitmesi için Galatasaray yenilsin die dua ediyor dün birisi Hertaya kaybedicez die viski bile hazırlamıştı kutlamak yapmak için. Şimdi bu büyük taraftarlar neden böyle yapıyorsun desen Galatasaray ın geleceği için derler. O derece Galatasaraylıdırlar kendileri...

Sevenlerimizi üzmeyelim baba!

TALİŞKAaaaaaaa ligin en ıyı 10 numarası

Geçen sene 40 gol yemişiz. Bir kişide çıkıp sol bekle stoper demiyor.

Ahh ahh onu Kovalı'm bunu kovalım keşke bu genel kurul üyeleri ile bazı taraftaları da kovabilseydim. Yemin ediyorum kendim dahil bir tane taraftar bırakmazdım. Herkes suçlu taraftar enfes! TÜRK FUTBOLU BU HALDEYSE BUNUN SEBEBİ BİZİM KÜLTÜRSÜZLÜĞÜMÜZ! Tam da bizim Karakterimize uygun başkanlar geliyor!

Gaitan gelirse tarihin en iyi kadrolarından birisi kurulmuş olur.Hocaya da gerek yok.Tudor kenarda hakeme baskı yapsın yeter.

Bu Feghouili kardeş sıkıntılı şekerli bir kardeşimiz herhalde.. Hala ortalıkta yok. İnsta hesabı bile aktif değil. Ne iş çeviriyor bu Bonzaici

Futbol sovu izlemek isteyenler icin

TRT spor da Genclerbirligi Osmanlispor maci var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt