- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Doğruysa fiko harbiden manyak başkan
adamlar parayı geç yatırmış o kontrat geçersiz diyor benfica uefa nezdinde görüşürecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğruysa fiko harbiden manyak başkan
12 gol 7 asist sağ kanat
Takip eden varmı bunu
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakatligi varmis ama galiba (hafif) yada benmi yanlis duydum. Laptopa uzaktimYunus Akgün: "İlk kamp yoğundu, bu kamp daha hafif ama benim için iyiydi. Abilerimiz idmanlarda çok iyi davranıyor, bu bizim için bir şans."
![]()
Sakatligi varmis ama galiba (hafif) yada benmi yanlis duydum. Laptopa uzaktim
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guiamares te oynamışPorto'da oynayan Hernani mi, gectigimiz sezon Olympiacos'da kiralik oynadi galiba.
12 gol 7 asist sağ kanat
Takip eden varmı bunu
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her söylenene inanacaksan işin zorEline sağlık güzel paylaşım olmuş. Ortada emek var sonuçta. Ama mekan basmaya gittiği adam mekan basmaya geliyon neden bir yumrukta 2 dk da kaçıyon bu mu erkeklik diyordu?
Zaten nöbet iptal arkadaşlar, yüzerken aklıma geldi de bir sonuca varamadım. 2011 yılında Fener Ts'nin değil de bizim kupamızı çalsa idi seve seve alır mıydık? Hem de Fenerbahçe küme düşerdi. Yoksa rakip biz olduğumuz için maçaları mı yemezdi? Anlaşılırsa şike olayı medyaya yansımadan bizimle bir pazarlıkla ikna edilmesi olasılığı olur muydu? Kafamda deli sorular, kafa açmak isteyen gençleri piste davet ediyorum.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benfica doğru söylüyorsa bjk istediği yere gide bilir. Millet boşuna tarih koymuyor sözleşmelere. bjk yönetimin salaklığı oluradamlar parayı geç yatırmış o kontrat geçersiz diyor benfica uefa nezdinde görüşürecek.
Eline sağlık güzel paylaşım olmuş. Ortada emek var sonuçta. Ama mekan basmaya gittiği adam mekan basmaya geliyon neden bir yumrukta 2 dk da kaçıyon bu mu erkeklik diyordu������