Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica'nın öyle bir hakkı yok. Keşke olsa ama adamlar 2 yıllık kiralamış ve parayı yatırmış sonuçta. Geç yattı nasıl bir bahanedir :D Tabi bilgili arkadaşlar daha kesin bilgiler verirse daha net konuşuruz.

bjk taliscanın lisansı çıkaramadı oynamayacak konyaya karşı çünkü benfica gerekli belgeleri teslim etmekte işi geciktiriyormuş fiko 10 mio istiyor söylentileride var bakalım neler olacak

Benfica'nın öyle bir hakkı yok. Keşke olsa ama adamlar 2 yıllık kiralamış ve parayı yatırmış sonuçta. Geç yattı nasıl bir bahanedir :D Tabi bilgili arkadaşlar daha kesin bilgiler verirse daha net konuşuruz.
1+1 Option ile kiralandı. 2 değil.
İkinci yıl Optionu kullanmak için zamanında ödeme yapmak zorundasın ki bjk yönetimi işte burda geç ödeme yapmış diyor Benfica. Yalan değilse bjk talisca ya bye bye desin

barış bey ruh halinizi iyi görmedim. dert etmyin bu kadar, hoca gelirse taraftarlıgınızı bir müddet dondurursunuz sizin içinde iyi olur. yıpratmayın kendinizi.

cevab : çok gerginsin ve sürekli ortamı geriyorsun.

sende bana antuya git dedin bişey dedik mi bumu hakared yani yapma koçum bende yemez

bir ton geyik yaptık hala aynısın niyetin başka herhald
Hayırdır ne bu samimiyet koçum falan? madem sonradan kıvırıcan neden o cümleleri kuruyorsun? O diyalogu sen başlattın antunun yeri belli dedin ben de Galatasaray'ın yenilmesini isteyenlere susmam antunun yolunu biliyorsun madem sen git dedim.

Koçum falan demeye devam edersen o gerginlik devam edecek haberin olsun. İyi forumlar renktaşım

Hayırdır ne bu samimiyet koçum falan? madem sonradan kıvırıcan neden o cümleleri kuruyorsun? O diyalogu sen başlattın antunun yeri belli dedin ben de Galatasaray'ın yenilmesini isteyenlere susmam antunun yolunu biliyorsun madem sen git dedim.

Koçum falan demeye devam edersen o gerginlik devam edecek haberin olsun. İyi forumlar renktaşım

kıvırma filan derken bana hakaret ettin şuan ama neyse büyüklük bizde kalsın seni şikayet etmeyeceğim çünkü biz galatasaraylıyız gscimbom da böyle ucuzluklara yer yok iyi forumlar sanada renktaş.

Fatih hoca o dallamayi cig cig yer..

Kim kaçmış nerden kaçmış...

Kacacak adam mekana gelir mi yürek olmayan adam mekan basmaya gelir mi..

Tarihlerinde imlarator un ceyregi kadar teknik.adam daha dogrusu adam çıkaramamış kuş sürüsü imparatora burdan vurmaya çalışıyor..

Imparator mekan bastı mekani basilmadi...

Valla kusura bakma da olay aynen oyle
Damadinin mekaniyla yanyana burasi, anlasmazlik araya konulan bir paravan gibi biseyden cikti, dedigin gibi mekani basmaya gitti ama dayagi yedi, kacti, ustune sikayetci oldu, adam da video cekip koydu neden oyle hemen gittin yine bekleriz diye, bu arada o adamlar hafif adamlar degil onu da soyliyim

barış bey ruh halinizi iyi görmedim. dert etmyin bu kadar, hoca gelirse taraftarlıgınızı bir müddet dondurursunuz sizin içinde iyi olur. yıpratmayın kendinizi.
Başta imparator yok diye Galatasaraylılığını dondurup yenilmesine viski açanlar ortada.
Beni soruyorsan Terim gelirse de aslolan GALATASARAYDIR der başarısı için dua ederiz.
Ama kendi duygularınızı aktardığınız için de teşekkür ederim. Bizim lügatımızda GALATASARAYLILIĞINI DONDURMAK diye birşey yoktur. Saygılar.

Bedimo olayi saka herhalde adam 33 yasinda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Anlaşılan sakat feghouliyi iteleyecekler bize
600 bin euro işi hikâye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başta imparator yok diye Galatasaraylılığını dondurup yenilmesine viski açanlar ortada.
Beni soruyorsan Terim gelirse de aslolan GALATASARAYDIR der başarısı için dua ederiz.
Ama kendi duygularınızı aktardığınız için de teşekkür ederim. Bizim lügatımızda GALATASARAYLILIĞINI DONDURMAK diye birşey yoktur. Saygılar.

La bu daha GAlatasaraya en son kimin cl'de çeyrek final oynattığını bilmiyor.
Bu araada gol yedik kornerden.Cik cik cik cik git antuda öt ezik herif karıştırma bu forumu

Neyse ki kimse cevaplamamış. Bence kötü bir soru Sn. Yılmaz. Sizi pistten alıp sahile götürelim yine.
Teşekkürler efendim. İşsizlikten geldiğim son raddelerde iç bayan sorular sorduğum doğrudur. Hala merak ediyorum ama acaba biz olsak kupayı alır mıydık :) Sahile dönemem artık ps filan oynarken düşünmeye devam edebilirim bu ehemmiyetli konuyu enine boyuna.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu selçuk cidden bıraksın artık yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih hocam galiba bu barışı tenhada sıkıştırmış arklar

Çok şükür niyetleyen de olmadı bu ahlaksızlığı niyetlediğim de! Ben sizi anlatmaya çalışsam karakterinizi adamlığınızı bu kadar ortaya çıkartamazdım. Kendinizi herkese bu kadar net açıkladığınız için size minnettarım. Raporladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt