Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Garry kadar mental seviyesi düşük yeteneksiz bir adam görmedim..İlk 11 yazan adamlar var bir de..Emrah başşan bile daha iyi maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavas gel... Kac kere reddetti adamFatih terim hiçbir zaman galatasaray'ı reddetmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlla Terim 'i getirip bütün sene Selçuğu 8 numarada, Yasin 'i sağda izleyecez anlaşılan... Şanslıyız ki Sabri 'yi gönderebildik yıllar sonra, geri almasak bari
Adami bi sene oynatip oynamadigi uc senenin parasini niye versinler wesleyin de vardi biz verdikmi devam ederse verir kulubu ama devam etmiyor satiyor o da tamam dicek demiyo adamlarda satmaz bi sene top oynayamaz feguli
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
belki bilen tanıyan vardir sayfayıAllah aşkına şu takipçi kasmak için uyduruk haberler atan saçma Twitter sayfası haberlerine inanmayın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlla Terim 'i getirip bütün sene Selçuğu 8 numarada, Yasin 'i sağda izleyecez anlaşılan... Şanslıyız ki Sabri 'yi gönderebildik yıllar sonra, geri almasak bari
Olay o degil kendi sorunu feghulinin ve bu sorun cozulcek gibi degil son gune kadar bizim vaktimiz yok sagda kim oynayacak bu kadar beklendi bu adam olmuyosa birakilsin ben bundan bahsediyorumWesley vazgeçmese idi paşa paşa verecektin. Sneijder bonservisi bedavya çıktığı için de rahattı. Ama burda adam için hem bonservis alıyorsun hem de hakedişini vermiyorsun. feghouli dese ki o zaman bonservisi verin ben o kalan parayı Galatasaray'dan alayım kabul eder mi West Ham?
Oo şampiyonluk kutlamalarının sunucusu bu adam..GüvenilirFatih Terim...
Altına da loading gifi koymuş
SICAK HABER : Dursun Özbek ile Fatih Terim, an itibariyle Swissotel Otel'de (Bodrum) görüşüyorlar.
@haberaslan