Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry kadar mental seviyesi düşük yeteneksiz bir adam görmedim..İlk 11 yazan adamlar var bir de..Emrah başşan bile daha iyi maalesef

DGfGmIwXkAEpuST.jpg

Adami bi sene oynatip oynamadigi uc senenin parasini niye versinler wesleyin de vardi biz verdikmi devam ederse verir kulubu ama devam etmiyor satiyor o da tamam dicek demiyo adamlarda satmaz bi sene top oynayamaz feguli

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wesley vazgeçmese idi paşa paşa verecektin. Sneijder bonservisi bedavya çıktığı için de rahattı. Ama burda adam için hem bonservis alıyorsun hem de hakedişini vermiyorsun. feghouli dese ki o zaman bonservisi verin ben o kalan parayı Galatasaray'dan alayım kabul eder mi West Ham?

Bu gece ya da yarın bir gelişme olmaz ise Terim olayının müspet biteceğini düşünmüyorum. Zaman bitti artık. Hadi Hocam.

Imparator sart

Kaliteli takim kurduk,bu takimi imparator ucurur vallah

İlla Terim 'i getirip bütün sene Selçuğu 8 numarada, Yasin 'i sağda izleyecez anlaşılan... Şanslıyız ki Sabri 'yi gönderebildik yıllar sonra, geri almasak bari

Çok Terim düşkünü bir adam değilim. Ama ezber yorum bunlar. Sabri'yi gerçek anlamda son 10 yılda kesen tek adam Terim. Anında Wenger'i arayıp Eboue'yi aldırdı. Servet'i bir anda kesip yolladı ve Semih'i monte etti oraya. Hakan Balta ile 1 sezon oynadı sonra Riera'yı oraya çekti.

Şunu netleştirelim. Evet Terim yerlilerden herkesin aldığından daha çok verim alır. Ama Terim kendi başarısına gölge düşüreceğini hissettiği anda evlat filan tanımaz. Başarılı olmak için herşeyi yapar. Aynı anda efsane kadrodan Bülent, Hakan Ünsal gibi adamları ikinci gelişinde kadro dışı bırakmış bir adamdan bahsediyoruz.

Wesley vazgeçmese idi paşa paşa verecektin. Sneijder bonservisi bedavya çıktığı için de rahattı. Ama burda adam için hem bonservis alıyorsun hem de hakedişini vermiyorsun. feghouli dese ki o zaman bonservisi verin ben o kalan parayı Galatasaray'dan alayım kabul eder mi West Ham?
Olay o degil kendi sorunu feghulinin ve bu sorun cozulcek gibi degil son gune kadar bizim vaktimiz yok sagda kim oynayacak bu kadar beklendi bu adam olmuyosa birakilsin ben bundan bahsediyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli işi can sıktı artik. Daha ne kadar bekleme süresi var bu işin? Bu hafta ici de gelmezse yatar bu iş bence başka adam bakmak lazım. Lensi alabilirdik kaçtı elden, yani Neymar bile feghouli kadar naz yapmadı be

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldırım: "Transfer daha bitmedi. 4 yıldız daha alacağız..'' (NTV Spor)

Artık 1 sene her puan kaybından sonra Terim ismini duyarız bir an önce olumlu olumsuz sonuçlanmalı yoksa olan Galatasaray'a olur

Bir de bizim altyapıdan son 20 yılda çıkan adamlar ortalama 170cm..Bu neden böyle acaba..Çevremdeki ergenlerin boy ortalaması 180 190 ama futbolcu olanlar hep kısa..Yok mu şöyle 185 vücudu sağlam 18 yaşında hücum oynayan bir adam..Defans bölgesini katmıyorum bu arada

Kaliteli takım kurduk diyenler ?? Ben sadece ndiaden bir fark gördüm mariona nerede maicon cidden ağır fernardo kalitesini belli etti.. Gomis den bu iş olmaz buraktan kötü suana kadar Belhanda mi s10 yüz kere s10 ... eğer Sneijder olsa bu maçı alırdık

bu arada idmansız fernando ve 1 idmanlı ndiaye 25 dk hertaberline anadolu takımı muamelesi yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt