Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feghouli olayı adamın alcagı 600 bın euro mu sımdı bu kadar beklememızın sebebı ulan dunya kadar para sacıoruz 600 bın euro damı tıkandık sımdı bız ? sacma sapan olaylarlar bu adamı elımızden kacırıcaz kı cenk ergunun feghoulı ıle ılgılı mesajı hıc ıc acıcı gelmedı bana hani bu adam tamamdı ? calısıyoruz dıyor hala sorun var

Terim gibi egolu bir adamin elinde daha iyisi varken gidipte Selcuk,Yasin gibi davarları oynatacağını sanmıyorum.Hamza gibi Riekerink gibi pısırık adamlar oynatır selcuklari yasinleri

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaliteli takım kurduk diyenler ?? Ben sadece ndiaden bir fark gördüm mariona nerede maicon cidden ağır fernardo kalitesini belli etti.. Gomis den bu iş olmaz buraktan kötü suana kadar Belhanda mi s10 yüz kere s10 ... eğer Sneijder olsa bu maçı alırdık

yediğimiz ilk gol maiconun bariz hatası

Fener stoper,forvet ve orta sahayı zaten banko alacaktır bu kadroyla girseler elek olurlar 5.lik savaşı verirler

sağ açık sol açık (feghouliyi gelmiş sanmıyorum cunku gelcegı mechul ) stoper sol bek forvet şart oglu şart

laurent blanc gelsin hazır takımda yabancı sayısı artmışken özellikle de fransızca konuşanlar.

Denayer'in Dany Noenkou'ya göre bariz üstün olduğu konu neresidir..Ben denayer'in hız hariç hangi noktada iyi bir stoper olabileceğini bilmiyorum

Puel de çok iyi takım inşa eder beyler.

Keşke bu isimle sezon biter bitmez anlaşsaydık. Hoş Tudor da en azından Sneijder dışında gönderilecekler konusunda cesur davrandı Allah var. Puel belki biraz daha göreyim diyebilirdi.

Feghouli bu saatten sonra da gelırse agır kufur ederım getırene. madem gelecektı neden son haftaya kaldı 2 aydır bi adamın sorununu cozemedınız mı yada adam mı gelmek ıstemıyor ? gelmek ıstemıyorsa neden gelıyor dıye gene kufur ederım. 2 tarafıda boklu degnek

Denayer'in Dany Noenkou'ya göre bariz üstün olduğu konu neresidir..Ben denayer'in hız hariç hangi noktada iyi bir stoper olabileceğini bilmiyorum
Kesinlikle duygusal yaklaşılıyor. Adam bizi çok seviyor. Gelmek içi hazır. Olay bundan ibaret. Yoksa bence herkes çok iyi bir stoper olmadığını biliyor. Tabi şimdi potansiyel falan dersiniz orası ayrı. Ama şuan için, gözümüz kapalı o bölgeyi emanet etmek ne kadar doğru ?

Lens'e yönelseydik şimdiye çoktan bitmişti. Yazık oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DGfRUU4XUAAbEYl.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt