Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali nacinin sitesi feghouli alacagını aldı falan diyodu dün,gelir 1-2 gune

sinan da gidiyo oh be.donk ve tarık zaten sınır dışı edilmeli.sıra ahmet calık ve yasinde.

City Denayer'i kiralık vermez bize. Çünkü verdiklerinde sağ bek oynatmıştık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selcuk denilen cakma kaptan basin toplantisi yapmadi mi bugün?
Mactan sonra falan diiyorlardi.

Denayer yatar bencede ama çok üzülmem Maiconun yanı için idealdi ama daha iyisini bulabiliriz yinede

Umarım Terim gelirse Selçuk ve Yasin 'de ısrar edeceğinde yanılıyorumdur.

Ahmet 'in mal olmasını bi kenara koyuyorum, Maicon 'un ilk yarıda kötü görünmesini anlıyorum. Ama yıllardır kimi koysak oraya olmadı çünkü önünde oynayan orta saha orta saha değildi. 2. Yarının ilk 20 dakikasında basan iyi bir orta saha ile defans hatalı görünmedi.

Ayrıca Sneijder evet olsa iyiydi ama artık Belhanda var ve destek vermek zorundayız. 2. Yarıda onun da performansı gözle görülür bir şekilde arttı. Sneijder 'e göre de daha defansa yardımcı olan bir görüntüsü var. Bu şekli ile Fernando ve N'diaye ile çok iyi bir üçlü olabilirler.

Asamoahın gelmesinin çok zaruri olduğunu düşünmeye başladım sol bekte oynar orta sahada eksik oluncada oraya kayar Tolga-Selçuk leşleri kupada oynasın

Ben sol açık için heyecanlanıyordum ama stoper ve sol bek ihtiyacı çok bariz yahu. Serdar'a güven olmuyor malesef. Ahmet ise çok çok geride.

Carole her defasında orta yapmak yerine karşısındaki adama feyk atıp topu sağ ayağına alıyor ve pozisyon bitiyor..Bu maçta da bu dediğim 3 4 kez oldu..Başlık: Carole'nin neden böyle olması

Umarım Terim gelirse Selçuk ve Yasin 'de ısrar edeceğinde yanılıyorumdur.

Ahmet 'in mal olmasını bi kenara koyuyorum, Maicon 'un ilk yarıda kötü görünmesini anlıyorum. Ama yıllardır kimi koysak oraya olmadı çünkü önünde oynayan orta saha orta saha değildi. 2. Yarının ilk 20 dakikasında basan iyi bir orta saha ile defans hatalı görünmedi.

Ayrıca Sneijder evet olsa iyiydi ama artık Belhanda var ve destek vermek zorundayız. 2. Yarıda onun da performansı gözle görülür bir şekilde arttı. Sneijder 'e göre de daha defansa yardımcı olan bir görüntüsü var. Bu şekli ile Fernando ve N'diaye ile çok iyi bir üçlü olabilirler.
terim babasının oğlu olsa kötü futbolcuda ısrar etmez çünkü futbolcularla abi kardeş ilişkisinden çok otoriter baba rolünü oynar genellikle

Sinan gidecek gibi duruyor, 3e 4e satsak iyidir, o paranin uzerine koyup iyi bir sol kanat aliriz.

Terim pragmatik birisidir..Kendi başarısızlığını istemez..O yüzden Selçuk oynamaz rahat olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt