Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lansmanda görüşme işi saçma zaten
Herkes görüntü alır
Başka bir yerde görüşülür tabi bu yönde istek varsa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a0e594eeba84cd381f43b7cf8eb5bfd4.jpg

Antudan

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahamiz kusursuz.. su anda 4 transfer lazim, stoper, sol bek ve 2 kanat.

yönetimi, futbolcusu, taraftarı, fatih terim ayarı

biz buradayız durdursanıza hadi galatasarayı

ndiaye ve fernandodan biri sakatlansa lige havlu atariz he selcugu kakalayip birini kiralasaydik keskee ah ah

Ulan her hazırlık maçında 4-5 yiyen Beşiktaş taraftarı bu kadar ağlamamıştır. Yada kepaze oynayan Fenerbahçe taraftarı.

Cenk Ergün: "Feghouli'de artık bir şey demek istemiyorum. Çünkü baskı ve beklenti oluşuyor. Niyetimiz ve çalışmalarımızın gittiği ortada. Dolayısıyla Feghouli'de işin bitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.". bu adam 1 ay önce bitmemişmiydi ?

Cenk Ergün: "Feghouli'de artık bir şey demek istemiyorum. Çünkü baskı ve beklenti oluşuyor. Niyetimiz ve çalışmalarımızın gittiği ortada. Dolayısıyla Feghouli'de işin bitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.". bu adam 1 ay önce bitmemişmiydi ?
şaka gibi

Adam 3 M imza parasını alamayacak bari 600 Bini verin diyor olabilir sonuçta bizde 3.8 Mio maaş vereceğiz o sorun aşılmıştır.

Taraftar,yönetim,hoca kenetlenmeden şampiyonluk imkansız geliyor bana.Bu yüzden Terimi istiyorum.Bu kenetlenmeyi başarabilecek biri.

taraftar kendisi kenetleyebilir mi acaba. düşünsenize taraftar Tudor'u tribüne çağırıyor büyük başkan diye tezahürat yapıyor. acaba o zaman her şey düzelir mi?

Cenk Ergün: "Feghouli'de artık bir şey demek istemiyorum. Çünkü baskı ve beklenti oluşuyor. Niyetimiz ve çalışmalarımızın gittiği ortada. Dolayısıyla Feghouli'de işin bitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.".

Beklenti oluşmasın demek, adam gelmiyor demek.

Farklı bir beklenti oluşuyor ama niyetimiz ve çalışmalarımız ortada. Feghouli de bizim gibi o tarafta işin bitmesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor."

Resmi sitedeki açıklama bu buna göre fazlasıyla çarpıtılmış,Feghouli ile anlaşılıp West Hamla olan sorununu çözmesinin beklendiği anlamı çıkıyor

beklentiyi oluşturan bunlar
neymar'in transferi bile 1 hafta sürdü, 1 feghouli'yi getiremediler.
Sneijderi 15dk da bağlayan yöneticiler şart :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt