Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Ergün: "Feghouli'de artık bir şey demek istemiyorum. Çünkü baskı ve beklenti oluşuyor. Niyetimiz ve çalışmalarımızın gittiği ortada. Dolayısıyla Feghouli'de işin bitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.". bu adam 1 ay önce bitmemişmiydi ?
Yatmış işte birşey demek istemiyorum ne

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli, transferin bitmesi için uğraşıyormuş kulübüyle. Hala gelmeyecek diyenler var.

Dursun Özbek belli ki Terim için yanıyor tutuşuyor ama yönetimde 3-4 kişinin istifa tehdidi var deniyor. Sıkıntı şu ki adam zaten seçildiği listenin 1/3'ünü kaybetti. Yanlış bilmiyorsam 1-2 istifa daha olursa yönetim düşüyor. Bu riske girmeyebilir.

Cenk Ergün: "Feghouli'de artık bir şey demek istemiyorum. Çünkü baskı ve beklenti oluşuyor. Niyetimiz ve çalışmalarımızın gittiği ortada. Dolayısıyla Feghouli'de işin bitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.". bu adam 1 ay önce bitmemişmiydi ?

ben öyle bi açıklama göremedim

Resmi siteden:

"Farklı bir beklenti oluşuyor ama niyetimiz ve çalışmalarımız ortada. Feghouli de bizim gibi o tarafta işin bitmesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor."

Neyse ağır kufurlerimizi hazırlayalım

"Sinan çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. 3 senedir Galatasaray'da. Gitmekle ilgili bir talebi oldu. Kendisine talep de var. Kampın bitmesini bekledik. Kamp sonrası teknik heyetten bir değerlendirme daha alacağız. Yanılmıyorsam Pazartesi günü federasyonun maç listesi 21 oyuncuya çıkacak. Bunların hepsi birbirini etkileyen etkenler. Çok kısa zamanda gidenler, gelenler şekillenmeye başlayacaktır."

Dursun Özbek belli ki Terim için yanıyor tutuşuyor ama yönetimde 3-4 kişinin istifa tehdidi var deniyor. Sıkıntı şu ki adam zaten seçildiği listenin 1/3'ünü kaybetti. Yanlış bilmiyorsam 1-2 istifa daha olursa yönetim düşüyor. Bu riske girmeyebilir.
geçen haftalarda 4-5 istifa olması gerekiyor diyenler vardı sanmıyorum 1-2 olduğunu

" Feghouli de işin bitmesi için elinden geleni yapıyor. " gibi bir ifade kullandı Cenk Ergün. Belli ki sorun Feghouli - West Ham arasındaki alacak verecek sorunu

Gomis neler kaçırmış öyle valla bu adam bu kadar yeteneksiz olamaz ama kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok

YouTube açıklama net burda.gün vermek istemiyorum,baskı ve beklenti yaratıyor demiş.feghouli o tarafla halletmeye calısıyo işi diyor.tam yazın bişey yazacaksanız.

Feghouli isi gecen seneki Diarra isine dönecek bu gidisle.

Haftalarca tamam tamam dediler.

Yönetimdeki bu insanların başarısı ne ki gitmeleri zarar versin.

Koltuk sevdası Galatasarayın başarısının önğnde olduğu sürece bu adamlar zaten Mayıs'ta gidecekler.

Ez cümle dursun şu anda Terimi getirse ve seçim olsa zaten kazanır.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün maçı izleyen herkes en berbat yerin sol bek olduğunu görmüştür dert etmeyin o yüzden. Strinic bile olsa biri gelir ki umarum rahman gelir.

Neyse ağır kufurlerimizi hazırlayalım

Adamlar oyuncuyla da kulübüyle de anlaşmış. Mesele adamla kulübü arasında. Bizimkiler de belli ki Feghouli gibi bir fırsaat yakaladık biraz sabredelim diyorlar. Buradan olumsuz birşey çıkarsa niye küfredilsin?

Yatmış da yatmış diyorsun ama ya yarın çıkıp gelirse ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt