Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün transferlerden korkmalısın.gomisin sorunu lakayıtlık...fanteziye kaçıyo ,basiti denemeli.ama erenin golunden sonra kayseri macında hatrickte yapabilir.
maicon'dan ufak tirsiyorum yanindaki adam eksikliğonden ve ağırlıgindan.. gerekli takviye ile o düzelir ama gomis ciddi problem olabilir amma benim cok begendigim bi oyuncu

Buyuk baskan aziz yildirim dursundan daha sempatik geliyor artik

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon'dan ufak tirsiyorum yanindaki adam eksikliğonden ve ağırlıgindan.. gerekli takviye ile o düzelir ama gomis ciddi problem olabilir amma benim cok begendigim bi oyuncu

maicon bence işi çözdü artık.maicon tamamdır bence.önünde fernando ile daha da iyi olur.2.yarı mest etti maicon,ndiayede oldugu için herkesin gözü dikkat çekmemiş.

Kanatları Feghouli-Nasri olan bir takıma hiçbir STSL takımı dayanamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayer, büyük Galatasaray sevdalısı çıktı! Man City, Galatasaray'ın kiralama teklifini reddedince, Perşembe günü yeniden harekete geçtiler

ali naci

Aziz Yıldırım: "Eğer sayın Fatih Terim'i kovduysanız, tazminatını ödemek zorundasınız. O sözleşmeyi yaparken düşünecektiniz."

Aziz Yıldırım: "Milli Takım için 'söylüyorum gelmiyor, kaçıyor' yok. Lafa gelince 'Vatansa, gerisi teferruat.' Vatan yok, herkes menfaat..."

Adamsın gercek baskanimiz !!!!
adam hasan şaşa,ümit karana her sene transfer teklifi yapmış.bi ara fatih terime de sulanmıştı galiba 98-99da.bize hayran resmen.

maicon bence işi çözdü artık.maicon tamamdır bence.önünde fernando ile daha da iyi olur.2.yarı mest etti maicon,ndiayede oldugu için herkesin gözü dikkat çekmemiş.
yok yok beğendim zaten kanka ama yanına hizli adam lazim veya formda bi koray lazım. Linnes mallik etmese zaten bu mac bizdeydi bide gomis..

Denayer, 2016 Ağustos ayında Galatasaray'ın sunduğu şartları kabul edeceğini belirtip İngiliz kulübü ve Guardiola ile görüşeceğini belirtti

ali naci

Denayer, 2016 Ağustos ayında Galatasaray'ın sunduğu şartları kabul edeceğini belirtip İngiliz kulübü ve Guardiola ile görüşeceğini belirtti

ali naci
denayer bi ara sokakta kavgaya karistiydi ayni tekmeyi guardiola'ya atmasini bekliyorum

Aziz Yıldırım: "Eğer sayın Fatih Terim'i kovduysanız, tazminatını ödemek zorundasınız. O sözleşmeyi yaparken düşünecektiniz."

Aziz Yıldırım: "Milli Takım için 'söylüyorum gelmiyor, kaçıyor' yok. Lafa gelince 'Vatansa, gerisi teferruat.' Vatan yok, herkes menfaat..."

Adamsın gercek baskanimiz !!!!
Aziz reis konuşmadan bu tff adam olmaz. Dursun kedi gibi pıst desen kaçıyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herta berlin maçının 2.yarısını nerden izleyebilirim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon 28
serdar 26

denayer 1995
ozan kabak 2000
koray günter 1994

genç bi hat güzel...ahmeti adamdan saymıyorum.

Şimdi ntvspor'da 2000 yılı ş.ligi finali finali var r.madrid_valencia maçı.r.madrid kazanıyor.adamlar son 20 yılda oynadıkları 9 avrupa kupası finalinde sadece 1 tanesini kaybetmişler o da bize karşı.

YouTube

Tekniği iyi, çok yönlü çift ayaklı ortalari o kadar iyi değil ama bu lig icin ust duzey özellikleri. Çok iyi olurdu be

Bu eleman eskiden beri iyi bek. Ama yaşı da 30 işte. Ligdeki diğer takımalra göre yaş ortalamamız düşük olsun diye umut ediyorum ben. Tempo farkı yaratabiliriz. Özellikle bugün ikinci yarıdaki ortasaha ile. Bir de ileriye dönük maliyeti azaltmak lazım bu akdar yatırım yaparken.

Sobol ve Rahman Baba şu ana kadar en ideal gördüğüm isimler. Sobol'un bonservis, Baba'nın kiralık maliyeti de çok olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt