Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu portakalın verdiği maddi zarar riekerink ve de jong dahil en az 20 milyon euro sonucta onların gelmesine kefil olanda kendisi.

Tarihin en cok zarar veren futbolcusu wesley sneijder olarak kayıtlara gecti.

Bunun şakşakcılarıda kına yaksın.
sneijderle bi husumetin mi var ne saçmalıyosun sen.gece rüyanda mı gördün de gelip burda nefretini kusuyorsun durduk yere. kazandığımız onca başarıda direk etkisi olan bi adam ancak efsane olur

sneijderle bi husumetin mi var ne saçmalıyosun sen.gece rüyanda mı gördün de gelip burda nefretini kusuyorsun durduk yere. kazandığımız onca başarıda direk etkisi olan bi adam ancak efsane olur

Direk etkisimi var yahu el insaf.Terimin gitmesinde parmağı olan adam dan bahsediyoruz.

Yillik maliyeti 5 milyon olan bir futbolcunun kazanilan basarilarda katkisi olacak tabiki.

Katkinin dişinda verdigi zararida konusmak lazim öyle juveye fenere gol atti diye görmezden gelmek olmaz.

Kulübün gercek efsanesi Fterim bile itin bitarafina sokuldu burada sneijder gercekleri kimsenin zoruna gitmesin.

Feghouliden sonra transferde Sol bek ve stoper öncelik olmasi gerek. Sol aciki bir sekilde idare ederiz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Direk etkisimi var yahu el insaf.Terimin gitmesinde parmağı olan adam dan bahsediyoruz.

Yillik maliyeti 5 milyon olan bir futbolcunun kazanilan basarilarda katkisi olacak tabiki.

Katkinin dişinda verdigi zararida konusmak lazim öyle juveye fenere gol atti diye görmezden gelmek olmaz.

Kulübün gercek efsanesi Fterim bile itin bitarafina sokuldu burada sneijder gercekleri kimsenin zoruna gitmesin.
yav bi git Allahın seversen bu adam ne yaptı size bu nefret ayıptır yemin ediyorum. terimin gitmesinde parmağı varmış kesin fetöcüdür de bu. neyse gitti kurtuldunuz

yav bi git Allahın seversen bu adam ne yaptı size bu nefret ayıptır yemin ediyorum. terimin gitmesinde parmağı varmış kesin fetöcüdür de bu. neyse gitti kurtuldunuz

Ya kardesim adam ortada kalmış kendisini alan kulüp yok hala bende bunu dile getirdim sonucta eski futbolcumuz illa bize biseymi yapması gerekiyor adını anmamız icin gerci yaptı yapacagını 20 milyon euroluk maddi kayba sebep oldu da siz neden bu kadar alıngansınız anlamıyorum.

Bu portakalın verdiği maddi zarar riekerink ve de jong dahil en az 20 milyon euro sonucta onların gelmesine kefil olanda kendisi.

Tarihin en cok zarar veren futbolcusu wesley sneijder olarak kayıtlara gecti.

Bunun şakşakcılarıda kına yaksın.
Sneijder iyi sokmuş hala çıkarmaya uğraşıyorsun belli

Ya kardesim adam ortada kalmış kendisini alan kulüp yok hala bende bunu dile getirdim sonucta eski futbolcumuz illa bize biseymi yapması gerekiyor adını anmamız icin gerci yaptı yapacagını 20 milyon euroluk maddi kayba sebep oldu da siz neden bu kadar alıngansınız anlamıyorum.
biz mi alınganız önce dediklerinin bi mantığını tart. sabah sabah gelip burda nefret kusacak bişey yapmadı sneijder bu kulübe tam tersi sürekli güzel anılacak başarılara imza attı bana göre ki bu fikre katılanlar çoğunlukta

Ndiaden kazık yedigimixi düşünürken gomis deb bu kadar büyük kazık yiyecegimizi hiç dusunmezdim Gomis umuttan kötü çıkacak arkadaşlar..

Adama git dediler parasını bıraktı gitti efendi gibi
Sen şuan takımda haketmediği paraları alıp hiçte bir boka yaramayan yerlilere söylenmiyosunda ki bunlardan gönderdikten sonra dava edenlerde var onlara bişey yokta Sneijder mi derdin.hayırdır ?

biz mi alınganız önce dediklerinin bi mantığını tart. sabah sabah gelip burda nefret kusacak bişey yapmadı sneijder bu kulübe tam tersi sürekli güzel anılacak başarılara imza attı bana göre ki bu fikre katılanlar çoğunlukta

Saygı duyarım fikrine ama benim düşüncem de bu yönde.

Ben dusuncemi soyluyorum diye burada edilmeyen hakaret kalmiyor.

Az evvel mesela doktorum diye gecinen herifin biri gelmis sacma sapan konusuyor.Birde medeni olmaktan bahsederler yeri gelince senin gibi doktorun neyse büyüklük bizde kalsın.

Sağ açık : Feghouli
Sol bek: Asomoah
Stoper :
Sol Açık : Nani
Forvet :
Yedek kaleci : Berke Özer ( Altınordu )

Bişey sorcam sadece meraktan: aptal mısın?

Son düzenleme:
Saygı duyarım fikrine ama benim düşüncem de bu yönde.

Ben dusuncemi soyluyorum diye burada edilmeyen hakaret kalmiyor.

Az evvel mesela doktorum diye gecinen herifin biri gelmis sacma sapan konusuyor.Birde medeni olmaktan bahsederler yeri gelince senin gibi doktorun neyse büyüklük bizde kalsın.

Burdayım ne saçma konuşmuşum acikla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ndiaden kazık yedigimixi düşünürken gomis deb bu kadar büyük kazık yiyecegimizi hiç dusunmezdim Gomis umuttan kötü çıkacak arkadaşlar..

Gomis iyi oyuncu umut ile kıyaslanamaz lakin aradığımız türde bir forvet değil. Biz bekliyoruz ki Gomis alıp gitsin, depar atsın, boş alana hareketlensin, koşu yoluna pas kovalasın. Bunları yapan bir oyuncu değil. Gomisten gol anlamında verim almak için sağdan soldan getirmen lazım. Beklerin ve kanat oyuncuların sürekli besleyecekler. Eren varken aynı tip bir oyuncu daha alınması yanlış karardı. Bize daha dinamik bir forvet lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt