Ondan bir onceki sene de asagidaki golle sampiyonlar ligine girilip ayak basti parasi 10 kusur milyon bu ikili sayesinde gelmisti . o zaman onlari da kutsayin .
http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/32/galatasaray/umut-bulut-14036
mehmet denen arkadasin benim de zamaninda dustugum hataya duserek boyuna gitmis adami elestirmesi hata
luzumsuz yere forumun sinir uclarini oynatmaktan baska bir sey degil .. ama soyledigi seylerin yanlis oldugunu gostermez bu tavri
bunu neden yapiyordur onu bilemem , ama ben de yaptim cunku icimdeki bir kac adama olan nefret gitmemisti o donem .. selcuk sneijder ikilisine taraftarin bir kisminde asiri bir kin var
o yuzden selcuk un 2011-2014 arasi oyunu ve kazandirdiklari da ,sneijderin fb ,juventus, bjk maclarindaki katkilari da gormezden geliniyor , cunku 2 sene yatti bu adamlar ,tum gecmislerini silip nefret ettirdiler
ama yine de gitmis , parasini birakmis , artik laf soylemek yersiz . sneijder basliginda takimsiz kaldi su bu diyenleri anliyorum biraz ama mehmet kardes ben de yaptim ayni hatayi ,sen yapma