Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk oyuncu kalitemiz yerlerde. Kesinlikle katıldığım bir hamle olur.
ben seviyorum bunu ya. Kuşlardan birini isteyecek olsam yerli ilk sirada bu gelir. Gg caneri falan hic sevmem gerek oyununu gerek karakterleri falan hoşuma gitmiyor hiç. Tolgay'i isterim direkt, kerim frei olabilirdi aslinda onuda severdim basaksehir'e gitti. Yetenekli türkler var aslında almak lazım 2şer tane her transfer döneminde sağlamindan. Çöp yerlileride yollayıp..

Fernando-Badou-Tolgay-Tolga

Müthis rotasyon olurdu 3 kulvarda

Tolga'dan daha umudumu kesmedim evet.

Tolgay'in sene sonu sözleşmesi bitiyormuş cidden cok güzel bi hamle olur yerli oyuncu durumu için.

Kenan Karaman var sene sonu sozlesmesi bitecek
Kenan Karaman - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Bilal basacikoglu gayet iyi olur ileriki zamanlar içinde potansiyelli bi topcu bence.

Kaan ayhanda savunmada ve ortasahada bircok rolde oynayabiliyor iyi olabilirdi..

Taliscaaaaaaaaaaaaaaaaa sezon sonunda 20 Mio verip almamız gerekiyor Belhandayla tatlı rekabete girecek oyuncu lazım

Hamburgdan beri sakat sakat gecoriyor futboö hayatini

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fanatik | Galatasaray, Asamoh'ı bu hafta içi İstanbul'a getirecek.

ff040119f1575337a4af457fc459c892.jpg

Dün gece ki maçta bizimle tek idmana çıkan ndiaye 2 aydır tudorun calistirdigi takimda ki bircok oyunculardan daha diri ve topla ilişkisi daha iyi olduğunu dün hepimiz gördük özellikle fizik olarak daha iyi olması daha da düşündürücü tudorun taktik yeteneginin kısıtlı olduğu aşikar peki fizik olarak neden hala Topçular hazır değil diye sormak gerek hani antremanlarda futbolcuların peşini çıkıyordu ndiaye böyle olmadigini dün hepimize gösterdi.

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Juve den de oyuncu alamıyorsa bu tudor ne işe yarar ? Git al gel şu adamı kardeşim.

Bu portakalın verdiği maddi zarar riekerink ve de jong dahil en az 20 milyon euro sonucta onların gelmesine kefil olanda kendisi.

Tarihin en cok zarar veren futbolcusu wesley sneijder olarak kayıtlara gecti.

Bunun şakşakcılarıda kına yaksın.
c5a10320d8f7de4c711ec9908a0efc9c.jpg

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt