Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin Galatasaray ı oyuncağa çevirip sirke döndüren
Her yıl kampa geç katılıp
Her hocaya el kol hareketi yapan adamı savunman normalmi
Attığı gollere sevinmeyen zaten aptal olması lazım yada rakip takım taraftarı olması lazim
Saygı duyulacak adam varsa benim gözünde hagi dir
Hagi nın futbolu bırakma kararı aldığında niye dediklerinde
Idmanda yüzde yüzümü veremedikten sonra devam etmenin anlamı yok cevabını veren adam dır saygı duyulacak adam
Gidip oyuncuları örgütleyip hocayı başkana şikayet eden değildir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel bir sirkti ben keyifle izledim kendisini.
Her yıl geç katılmasının sebebi katıldığı turnuvalardan olsa gerek aynı selçuk,muslera vb gibi
Her hocaya el koş hareketi göremedim keşke şuankine baya güzel bi el kol hareketi yapsaymış.
Attığı gollere sevinmemiş hali de baya sevinçliymiş. He bi kere sevinmediğüni gördüm o da arsenal e attığı son dk frikik golü.
Hagi'ye herkes saygı duyar da ne alaka şimdi haginin yüzde yüzünü veremeyen hali bile birçok topçudan daha çok iş yapardı kendi kararı.
Bu son yazdığına göre bu kişinin selçuk filan olması gerekiyor.
Adama pas atmıyorlardı bi ara maçlarda nasıl örgütlemişse artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder kafadan sana 15 milyon euro kazandırdı. 2013 yılında gruptan çıkardı. 2014 yılında ise trabzon deplasmanında şov yaparak ligi 2. bitirip CL'ye gitmemizi sağladı. 2014 yılında ZTK'yı kazandırdı. 4.yıldızı aldığımız sezon Sneijder beşiktaş maçında fişi çeken golü attığında deli gibi sevinmedin mi? Fener derbilerini aldırdığında "Sneijdeer yea adamsın" mesajları yazıyordunuz ne ara unuttunuz? Juventus maçında attığı golden sonra tüyleriniz diken diken olmadı mı? Hala parasına b.k atıyorsunuz. Nedir bu Sneijder nefreti? Sanki yıllık parasını forumca cebinizden ödediniz. Hadi son yıllardaki performansın eleştirseniz ona da bir şey demeyeceğim adamı forumda hain ilan ettiniz be. Emre Belezoğlunu sevdiğiniz kadar Sneijder'i sevemediniz.
G.Saray'da başarı cezasiz kalmaz

Öncelikle sen liginin cazibesini bilmiyorsun daha.Çinden qatardan bir tık daha iyi durumda ligimiz.Her oyuncu ederinin iki katını almadan gelmiyor önemli liglerden.Pepe,negredo,gomis bunlara 2 veriyolarsa biz 4 verip getiriyoruz.Bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım.

Galatasaray'ı kazıklamıs dedim yalan mı?
Bizde kalıp indirime gitse bile 4m € 'dan az almayacak adam Nice'te 1.8 alıyor

Gelmişler bana Selçuk diyorlar sanki ona helali hoş olsun dedik o da kazıklıyor Galatasaray'ı, Selçuk'un çok para alması Sneijder'ın bizi kazıkladığı gerçeğini değiştirmiyor

Bunu yazdım diye 1-2 dallama hakaret mesajları falan yazdı

2 aydır farklı düşünüyoruz diye demedikleri laf kalmadı

Madem ceza falan alınmıyor, bende onlara sövücem birazdan mesajımı tamamlayıp

Ceza falan alınmıyor nasıl olsa hakaret serbest
sneijderin bize zararı falan olmadı bi sakin olun normal değil bu nefret kendi kendinizi inatlaşma psikolojisiyle bu yalana inandırıyorsunuz.

Bunlaaar liseli bunlar ondan hep.

Burak Yılmaz ı göndertenler Schalke maçını gol krallıklarını, son şampiyonluktaki payını unuttu galiba, madem getiri ve götürüye bakılıyor. Burak o zaman f/p olayinda herkesten acik ara onde neden teneke bagladiniz. Haaa işinize nasıl gelirse değil mi ?

Yaaa Feghouli gelmez ışte böyle . Bütün planlar çöpe

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6385dbcad3905d986c8296d9a4625a5b.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderin bizdeki parayi biraktigina inaniyor musunuz gercekten
Interde parayi alabilmek icin 1 yil top oynamamayi goze alan adam burada mi birakacak parayi
Son hafta yonetim kal dedi seklinde yaptigi paylasima ne demeli, taraftari kullanmak icin
Bunlari yaparken nasil bir anda sessiz sedasiz gitti
Iyiydi guzeldi, alkisladik sevdik ama son sene cok kotuydu, ustune bir de cetecilik yapti
Gule gule gitti, yolu acik olsun

Kewell baroslu keitalı mükemmel forvet hattında orta saha ve defansımız yoktu şino poldi bruma lı kadroda gene defans ve orta saha bitikti natamam villa gibi takım kuruyoruz umarım bu senede kanatları kırık ve stoperi bitik bir kadro kurup fernando ndiaye gomis belhanda gibi adamları mundar etmeyiz

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Interde parayi alabilmek icin 1 yil top oynamamayi goze alan adam burada mi birakacak parayi
Son hafta yonetim kal dedi seklinde yaptigi paylasima ne demeli, taraftari kullanmak icin
Iyiydi guzeldi, alkisladik sevdik ama son sene cok kotuydu, ustune bir de cetecilik yapti
Buna inanan adamlari ciddiye almamak lazim

hollandali hic birakirmi parasini

Karşılıklı feshettiği için inanıyor olabilir miyiz acaba.

bırakmadı da ne yaptı parayı resmi açıklamada alacağından feragat edildiği söylendi zaten. sneijderin size birer kopya yollamasını istermisiniz hiç bişye inanmıyorsunuz yakında fetöcü falan da yaparsınız.Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin iyiki hagi bugünlerde oynamadı ona bile saydıracak adamlar var bu forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt