Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder le dalga geçen arkadaşları Antu ya alalım . Ordan devam etsinler nankörlüklerine

b3cdd540c8180ccf81b184b9bbd0b5c0.jpg

Diyecegimiz günler yakin

belhandanın dünkü maçtaki videosunu izledim de,fiziği cok iyi harbiden.ve klas adam ya.bilek hareketleri,gerektiği yerde çalımı basması..izlemek zevk.

Son düzenleme:
bu ıbizali garsoncuların kuyruk acısı çekilmiyor ya

gerçek galatasaraylıları rahat bıraksalar keşke

Tudor a giydirilmelerine alıştık ama Cenk'ten ne istiyosun? Şimdiye kadar neymar ları mı transfer ediyordun? Bir sene de kaç tane bu kalite de transferleri Yanyana gördün?

Gerçekten karanlık çöktü içime bu tür yorumlardan dolayı. Feguili geç geldi diye diyorsan çıkarın verin 1000 er tl de getirsin hemen...

Birincisi fernando dışında başarılı tek bir transferi yok ( o fiyatlara gelmeyeni döverler gelenlerin yaşı itibariyle), ikincisi hiç bir başarılı yönetici kesinleşmeden odası hazır demez derse bu kadarına şükretsin. Üçüncüsü yaşın kaç bilmiyorum ama bu gözler hagi popescu, taffarel dönemini, elano keita dönemlerini gördü cüzi paralara onların yanında cenk e yönetici demem ve dördüncüsü eğer topçu bu saate 600 bin euro için kaldıysa 2 aydır evet onun için sövüyorum çünkü hiç bir başarılı yönetici böyle yamalak iş yapmaz. Şimdi eşeği gördün diye yarış atı sanmadan yorum yap.

kolay kolay top kaptırmıyo belhanda,çok iyi saklıyo topu..ki dün bundesliga 6.sı herta berlin ortasahası top alamamış belhandadan.lig başlasa da yardırsa feghouli ile : )

De jong gibi bir çöpe ya da Donk gibi bir vasata sırf Sneijder istedi diye milyon eurolar bağlayan sığıra kızarım ben. Sneijder e değil. Adam M. Oktay mı da aman almayın Galatasaray a zarar desin. Arkadaşlarına babasının yapmadığı kıyağı yapmak dururken...

Beyin cimnastigi yapalim.
-Bir sürü yabancı oyuncuya para gomduk.
-Terim milli takımdan tekmelendi.

Yabancı sınırına ayar ne zaman gelir 6+3+3 ne zaman gelir avaba

De jong gibi bir çöpe ya da Donk gibi bir vasata sırf Sneijder istedi diye milyon eurolar bağlayan sığıra kızarım ben. Sneijder e değil. Adam M. Oktay mı da aman almayın Galatasaray a zarar desin. Arkadaşlarına babasının yapmadığı kıyağı yapmak dururken...

Saka misiniz be arkadas?

Donk sirf Hollandali diye Sneijder aldirdi öyle mi? Pes artik yani.

Son düzenleme:
Beyin cimnastigi yapalim.
-Bir sürü yabancı oyuncuya para gomduk.
-Terim milli takımdan tekmelendi.

Yabancı sınırına ayar ne zaman gelir 6+3+3 ne zaman gelir avaba
bence bu sezon sonu kesin sınır gelir işin yoksa selçuk burak gibilere paraları göm yine mecburiyetten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt