Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig de ilk 5 maç yüksek ihtimal kötü sonuçlar alacağız bu oyunla zaten

Hayır hocayı şutlayacaksınız bari erken yapın şu işi

TapaTalK

iyi oynayip gider. Bizimkiler Östersunds a yenilip Cesmeye gidiyorlar mesela
Başta Selçuk ve çetesi AL ligindeki maçı sabote ederek bilerek elenmemizi sağlamıştır.Yolcu olduklarını hepsi biliyor takıma daha fazla nasıl zarar verebiliriz peşindeler.
Tudor veya başkası olsun bu hoca katiileri olduğu sürece başarı olmaz.
Bu sene başarı oluruz veya olmayız ama takım maçları mücadele ederek bitirecektir.
Millet olarak bizde olduğu gibi futbolcularımızda da iş ahlakından yoksunuz ve zamanı geldiğinden çekip gitmeyi bilmiyoruz.

O konuda bile mi savunuluyor yaw,Nice tabiki Sneijderin sözüyle hareket etmez dalgasına yazdım futbolcuların çiftliği değil orası
Ben de o konuda bok atılmasını anlayamıyorum şahsen. Adam durduk yere "onu getirin, bunu getirin" dememiş. Yönetim acizliğinden tavsiye istemiş, adamın Milli Takım'dan tanıdığı ve transfer durumu uygun olan bi arkadaşını önermesi çok mu anormal geliyor size? Ciddi anlamda soruyorum bunu.

Sneijderin gitmesi gerektiğini savunanı bir şekilde anlarım ve saygı da duyarım. Ama hakaret edercesine mesajlar da olmamalı kesinlikle. Adamın verdiği katkılara saygımız olsun biraz.
Aynısı Burak içinde geçerli benim için. Gitmesi gerekirdi ve gitti ama saygıyı yinede hak ediyor katkılarından dolayı.

Saka misiniz be arkadas?

Donk sirf Hollandali diye Sneijder aldirdi öyle mi? Kafa ancak bu kadar calisiyor herhalde.

Pes artik yani.

Ben donk özelinde demedim kafası çok(!) çalışan bey riekerink üzerinden dedim. Arkadaş bu kadar körü körüne savunacağım diye de zeka sınırının altına da inmeyin be...

Feghouli nin gelme olasılığı daha yüksek bence neden
1-Feghouli alacağından vazgeçebilir ✅
2-West Ham alacağını öder ✅
3-GS ile West Ham ile orta yolu bulabilir✅
4- Kimse geri adım atmaz . İş inada biner . ❌
Gelme şansı % 75 içiniz rahat olsun ?

Ben de o konuda bok atılmasını anlayamıyorum şahsen. Adam durduk yere "onu getirin, bunu getirin" dememiş. Yönetim acizliğinden tavsiye istemiş, adamın Milli Takım'dan tanıdığı ve transfer durumu uygun olan bi arkadaşını önermesi çok mu anormal geliyor size? Ciddi anlamda soruyorum bunu.

Anormal değil yönetimin acizliği olduğunu kabul ediyorum ama Sneijderin Riekerink döneminde bu kadar sözünün geçmesi saçmaydı her halükarda.

feg 3837832.kere bitmiş bir transfer rahat olalim.illaki bidaha biter

Sneijderin gitmesi gerektiğini savunanı bir şekilde anlarım ve saygı da duyarım. Ama hakaret edercesine mesajlar da olmamalı kesinlikle. Adamın verdiği katkılara saygımız olsun biraz.
Aynısı Burak içinde geçerli benim için. Gitmesi gerekirdi ve gitti ama saygıyı yinede hak ediyor katkılarından dolayı.

Internet ortaminda ona buna hakaret etmek kolay tabi

Katiliyorum

Ben donk özelinde demedim kafası çok(!) çalışan bey riekerink üzerinden dedim. Arkadaş bu kadar körü körüne savunacağım diye de zeka sınırının altına da inmeyin be...

Riekerink istedi diye alinmadi o adam. Taraftar da ölüp bitiyordu o gamsiz herif icin.

Taraftar bi yandan medya bi yandan öve öve bitiremedi o vurdumduymaz herifi. Sonuc hüsran.

Sneijder sadece volkan ayisina koymamis. Burda bi kac tane beyinsiz var onlara da koymus. Adam gitti lan hala sneijder sneijder

..
25b6ef0cad2a68116d15fba82eb95076.jpg

fatih terim
garry gomis feguliiiiiiiiii :(

belhanda

badou fernando

asamoah denayer maicon mariano

muslera​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt