Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örneğin Yeni Malatyaspor (veya herhangi bir Süper Lig takımı) ile şöyle bir anlaşma yapsak nasıl olur? NBA'de "salary dump" olarak yapılıyor bu tarz takaslar. Bazı takımlar belirli önemli parçalar ile birlikte büyük takımların gereksiz parçalarını almak için anlaşıyorlar karşılığında ise temsili parçalar alıyorlar.

Örnek olarak Yeni Malatyaspor'a Luis Cavanda'nın bonservisi ile Endoğan Adili, Emrah Başsan, Eray İşcan ve Koray Günter'i kiralık olarak veriyoruz. Karşılığında ise mesela altyapımızdan yetişen stoper Sadık Çiftpınar'ı alıyoruz.

Yeni Malatyaspor, Emrah, Koray ve Cavanda gibi direk 11 oynayabilecek üç oyuncuyu ile yedek Eray'ı bedelsiz olarak kadroya katarken. Biz ise muhtemelen hiç şans vermeyeceğimiz 5 oyuncunun bir yıllık maaşından kurtuluyor ve onları ileride satabilmemiz için bir piyasa yaratıyoruz. Tabi isimler önemli değil. Atıyorum farklı oyuncular ve farklı takımlar olabilir, sadece oyuncuları bedelsiz kiralamaktansa/satmaktansa yanlarına birkaç oyuncu ekleyip paket halinde gönderme fikri kullanılabilir.

..
25b6ef0cad2a68116d15fba82eb95076.jpg
Adam son viskisini içip mefta olmuştu

TapaTalK

Ben donk özelinde demedim kafası çok(!) çalışan bey riekerink üzerinden dedim. Arkadaş bu kadar körü körüne savunacağım diye de zeka sınırının altına da inmeyin be...

Donk alındığında hoca Riekerink değildi ki yaw Denizli idi.

Anormal değil yönetimin acizliği olduğunu kabul ediyorum ama Sneijderin Riekerink döneminde bu kadar sözünün geçmesi saçmaydı her halükarda.
Söz hakkı verilmesi bence de saçmaydı. Ama türlü puştluklarla, sinsiliklerle sözünü geçirtmedi. Kendisine söz hakkı verildi.

Türkiye ligi içinden yapılan bütün transferler komisyon götürülen transferlerdir bana göre.Yabancı sınırı varken mecburiyetten bu kadar veriyoruz diye düşünmemizi sağlıyorlardı ama
sınır kalktı durum yine aynı.

fechouli kariyerinde 300 maçta 50 gol 50 asist yapmış bir adam

bir fiil 3 maçtan birinde direk skora katkısı var

birde asistin asisti felan dersek adam her maç takıma katkı vermiş

yani bu adamı 4.5 m euroya almak başarıydı zaten alamamamıza şaşırmamak lazım

Ryan Henk Donk ve Tarık Osman Çamdal hala gitmedi mi? Transferlerden daha üzücü bir durum

feghouli eğer böyle savruk salaş bir adamsa bence gelmesin zaten yatmaya gelir.

bize sosa gibi gökhan göre gibi kendini yırtacak adam lazım

600 b euro için amma düşündü sanki bizde daha azını kazanacak

Riekerink istedi diye alinmadi o adam. Taraftar da ölüp bitiyordu o gamsiz herif icin.

Taraftar bi yandan medya bi yandan öve öve bitiremedi o vurdumduymaz herifi. Sonuc hüsran.

İşte halimiz ortada ya ayar olduğum böyle adamlar kulübü yönetirken, sırf futbolcu istedi diye t. Direktör getirilip gönderilirken ( ki gelenlerin hepsi prandelliden sonra çapsızın teki) herkesin Sneijder denilen profesyonele efsane yakıştırması yapıp savunmaya geçmesi. Bırakın giden gitmiş biz kalanlarla ne yapacağız ona odaklanalım. Dediğim gibi Sneijder üzerinden karıştırma kampanyası yürütenler melo için topic açmazsa söylediklerinin hiç bir anlamı yoktur gözümde. Adam boşta sonuçta...

geçen sene yönetimden duyum veren biri vardı herkes kolpacı diyip kacırmıstı kimdi o ya adı aklıma gelmedi

Riekerink istedi diye alinmadi o adam. Taraftar da ölüp bitiyordu o gamsiz herif icin.

Taraftar bi yandan medya bi yandan öve öve bitiremedi o vurdumduymaz herifi. Sonuc hüsran.

O kadar çok teknik direktör değiştirdiki bu ip cambazı bizim beynimiz yandı.
Bende Donk'u Denizli aldı zannediyorum her hata yaptığında ona sövüyordum...

P9 Gscimbom Mobile

bakınız feghouli gelirse en azından brumadan sonra kanat diyebileceğimiz bir adama kavuşmuş oluruz.

yoksa bu takım ligde nal toplar.

sadece göbekten gidemeyiz kaldı ki gomis de ortalarla beslenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt