Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O sen olsan barrriii
Sen olsan barrriii
Açarım kapıları hazırım dünden.. ❤️

3a3447f66c37e0cb998a2ad355997e8a.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ya neyse gitti herkes rahatladı.Kendisine futbol hayatında başarılar dilemiyoruz.

1.8 ni alsın otursun nice güzel memleket.

Artık yeni galatasaray var fegouli fernando ndiaye mariano maicon gomiş belhanda ve daha gelecek olanlar var.

O değilde şu topculara bak ya helal olsun bu kadroyu bi araya getirmek kolay değil her ne kadar fahiş fiyatlar ödesekte hakkını verelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sonunda birini cıldırttı sneijderci veletler

YouTube 1.06-1.33-1.58-2.03(2.08e kadar izle.sezgisiyle topu kapıp,daha sonra faul aldıryo)-2.37 (top kapıyo yine)-2.56 pas kabiliyeti-3.28(3.31e kadar topu kapıp,çalımı basması)-4.15(yine ayagının dışını kullanıyo pas atarken)-4.38 gomise güzel pas atıyo aslında ama gomis laubali yine-4.42 yine gol bölgesinde pozisyona giiyo-5.21de güzel bi asist yapıyo erene-5.52de üçgende direkt önü boş olan ndiayeye oynaması-5.56-6.01 topu alamıyolar belhandadan,sonra faul çalınıyo zaten-6.33 kanada attıgı top

Son düzenleme:
fechouli kariyerinde 300 maçta 50 gol 50 asist yapmış bir adam

bir fiil 3 maçtan birinde direk skora katkısı var

birde asistin asisti felan dersek adam her maç takıma katkı vermiş

yani bu adamı 4.5 m euroya almak başarıydı zaten alamamamıza şaşırmamak lazım
Asistini asisti forumda sayılmıyor Gökhan bey, birde akhisara atılan golleri saymiyoruz bunlara dikkat edelim lutfen

Burak'a prime zamanı bile verilen 3 milyonu çok bulurken 3.5 abartı olmuş. Tabi ki Trabzon'a oyuncu getirmenin farklı zorlukları var fakat hani kral dönüyor şovu yapılırken Burak'ın da fedakarlık yaptığını düşünmüştüm.

Cinde 7 milyon net aliyordu, daha 3 sene sözlesmesi vardi. Yaklasik yarisina gitti trabzona... Yani en az 10 Milyon avroyu gömdü cinde.

Türk asıllı olup başka ülkelerin milli takımlarında oynayan oyuncular yabancı mı sayılacak acaba ? Eren Derdiyok gibi. Kural nasıl işliyor bilen var mı ?

Kural çıkmadan önce ligimizde yerli statüsünde oynama hakkı olan oyuncular yerli sayılacak. Yani Eren yerli. Ama şu an Emre Can filan gelirse yabancı sayılacak.

O kadar çok teknik direktör değiştirdiki bu ip cambazı bizim beynimiz yandı.
Bende Donk'u Denizli aldı zannediyorum her hata yaptığında ona sövüyordum...

P9 Gscimbom Mobile

Yok Denizli döneminde alindi zaten. Ben deginmedim sadece. Riekerink ile alakasi yok o adamin.

Sirf Hollandali diye ona baglamis.

Nice lılara karşı bir kişi eksildik desenize :)

Yazıktır değmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt