Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Şenol Güneş: Bir sevinen, bir üzülen olacaktı. Maalesef üzülen biz olduk.
Ağlaaaaaaa
Hodcam kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenol Güneş: Bir sevinen, bir üzülen olacaktı. Maalesef üzülen biz olduk.
Ağlaaaaaaa
ömer ali yi nasıl buldunuz ?
acıkcası volkan şen gibi yasin gibi acizler yerine bu cocugu yedekte isterim ben,tabi makul fiyata
gelmesin beğenmedim ben. Bir anadolu kulübünü yonetsem isterdim ama buraya istemem. Daha iyi yerliler bulunabilir yurt dışındanömer ali yi nasıl buldunuz ?
acıkcası volkan şen gibi yasin gibi acizler yerine bu cocugu yedekte isterim ben,tabi makul fiyata
keske gelsee
Ciguli en gec perşembeye kadar bildirilecek!!!
Berk özkaya
yurt disindanda isteyeni olur onun ya.gelir,yıllık ücret şimdiden kendinden geçirmiştir onu.
Pepe'nin neyini beğenmedi arkadaşlar anlayamıyorum
Bence oldukça iyi hamleleri vardı birinci golde hatası yoktu yaptırdığı penaltı ise hemen hemen her defans oyuncusunun başına gelebilir
Bence yaşına göre oldukça diriydi yanına iyi bir stoper alırlarsa ligin en iyi tandemini oluşturur
daha önündeki topu tutamıyo,pepe gibi agır biri bile top aldı ondanömer ali yi nasıl buldunuz ?
İlk golde beli dönmedi ve pozisyon hatası yaptı. 2.golde yaşının verdiği hantallıkla hamle hatası yaptı. Bu yönden baksan ne kadar kötü olduğunu anlarsınPepe'nin neyini beğenmedi arkadaşlar anlayamıyorum
Bence oldukça iyi hamleleri vardı birinci golde hatası yoktu yaptırdığı penaltı ise hemen hemen her defans oyuncusunun başına gelebilir
Bence yaşına göre oldukça diriydi yanına iyi bir stoper alırlarsa ligin en iyi tandemini oluşturur