Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömer ali yi nasıl buldunuz ?

acıkcası volkan şen gibi yasin gibi acizler yerine bu cocugu yedekte isterim ben,tabi makul fiyata

Bazi renktaslara sitem edecem!

Gordunuzmu pepenizi poponuzu?

Maicona laf atanlar gelsin,bi bakalim :troll::troll:

Ciguli en gec perşembeye kadar bildirilecek!!!

Berk özkaya

Dursun'da beyin olsa, suan Feghouli KAP ile ortalik yikiliyor oluyordu, ah beyinsizler ah.

Pepe hep boyle olacaksa güzel zaten sakatlanir yakinda yaşıda kemale eriyor. Bjk savunmasi felc gecirir artik

6f45170f29ed6689f2f97a4cc216daa3.jpg

YouTube

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kacinci persembe?? her persembe geliyor bu adamin su gun tarihleri rahmetli kemal sunal filmini andirdi bana

ciguli sali gelmez, sali sallanir
ciguli carsamba gelmez, carsafa dolanir
persembe gelemez, perisanlik gunu

bari hafta sonu gelse, oda tatil hahaaa :D

Ciguli en gec perşembeye kadar bildirilecek!!!

Berk özkaya

Pepe'nin neyini beğenmedi arkadaşlar anlayamıyorum

Bence oldukça iyi hamleleri vardı birinci golde hatası yoktu yaptırdığı penaltı ise hemen hemen her defans oyuncusunun başına gelebilir

Bence yaşına göre oldukça diriydi yanına iyi bir stoper alırlarsa ligin en iyi tandemini oluşturur

Pepe : "Henüz yeni adapte oluyorum. Tineri yavaş yavaş damarlarımda hissediyorum. Bu daha başlangıç".

Bence oldukça iyi hamleleri vardı birinci golde hatası yoktu yaptırdığı penaltı ise hemen hemen her defans oyuncusunun başına gelebilir

Bence yaşına göre oldukça diriydi yanına iyi bir stoper alırlarsa ligin en iyi tandemini oluşturur

sorunda o zaten pepe lider bir stoper degil sert ve tek hamleli bir stoper onun kıcını ramos topluyordu hep

fakat son yıllarda hantallastıgı icin sakatlıklardan dahada zarar etmek yerine varane yi ramosun yanına koydu olayı cözdü

İlk golde beli dönmedi ve pozisyon hatası yaptı. 2.golde yaşının verdiği hantallıkla hamle hatası yaptı. Bu yönden baksan ne kadar kötü olduğunu anlarsın

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pepe sabit bekledi. Hiçbir çaba yoktu. Yatmaya gelmis bence. Maicon kadar istek, arzu yok. Ilk mac olabilir ama fark etmez cok abartildi

Ulan sanki bu bjk nin transferleri fos cikacak gibi. Pepe malum

Negredo agir mala benziyor. Lens eh iste, bakalim kapali takimlara karsi ne yapacak.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

tinercilerde tabi bizde mutlaka ayagı düzgün ve hızlı bir stoper almazsak bu sene benzer cok gol yeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt