Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya beyler bir şey biliyorsanız sallayın ortaya duyumu..Zaten çoğu kişi tecrübeli burada bu saatte..Hemen atlamaz umutlanmaz

o 4 Rabia içindi , 3.35 cukka yaptı ondan keyiflisi yoktur zaten.
Tek laf edemediğim nokta çocuğununda arada olması , ondan dolayı ülkeye zorunlu geldi bulaşamıyorum çok .
boşver renktaş tenekeyle gönderirler yine bizim yeni drogbamız var Gomis bi gol atsın açılıcak :D

Lig başlıyo 1 hafta sonra. Takımda hala çok eksik var. Sol bek yok. Sağ açık, sol açık yok. Bir tane de stoper lazım. 4 tane eksik var. Ki bu bölgelere oyuncular gelse bile uyum süreci falan derken takım lige kötü başlayacak gibi gözüküyor. En önemlisi tudor sanki hiç maç kazanamayacakmış gibi geliyo bana.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Levent Akgün

Kardes, Feghouli sali istanbulda diyorlar. Var mi bi rezervasyon veya herhangi bisey THY'de?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Asamoah'ın bek oalrak düşünülmesine yeterince iyi bir fikir oalrak bakmamıştım başta ama biraz üzerinde kafa yorumca bu adamın zaman içerisinde ortasaha ve 4-4-2 solunda da iyi işler yapacağını düşündüm. Müthiş bir fırsat transferi olur. Aynı anda 3 bölgeyi komple kapatabilir. Gerekirse al ortaya Belhanda'yı sola çek. Gerekirse 4-4-2'nin soluna koy gitsin kessin. 3-5-2'nin solunda zaten oynuyor. Büyük fırsat olur gerçekten. Üstelik Asamoah-Fernando-Ndiaye-Belhanda ortasahası yol geçen hanı yapar göbeğini rakiplerin.

Böylece Selçuk gittiğinde yerine birini almaya bile gerek kalmaz ayrıca.
Asamoah gelse çok esnek bir takım olursun. 3-4-3 yap, 4-4-2 yap, 4-3-3 yap, baklava yap. Asamoah'ın da eklendiği bu kadro ile her türlü formasyonu oynarsın. Ayrıca, Asamoah + Denayer + Feghouli + sol kanat ile takım hem tam anlamıyla pro-agresif ve dinamik bir kimliğe bürünür.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Cenk Ergün: "Feghouli'nin gelmesini bekliyoruz. Oyuncu da bir an evvel bu transferin gerçekleşmesini istiyor."

Uzatmayak dahaaa

Asamoah gelse çok esnek bir takım olursun. 3-4-3 yap, 4-4-2 yap, 4-3-3 yap, baklava yap. Asamoah'ın da eklendiği bu kadro ile her türlü formasyonu oynarsın. Ayrıca, Asamoah + Denayer + Feghouli + sol kanat ile takım hem tam anlamıyla pro-agresif ve dinamik bir kimliğe bürünür.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Asamoah alınca sol açık alamayız deseler bile kabulüm ben. Bu adam o kanadı otoban yapar zaten.

Feq, fallara kaldı. Benim bi arkadaş var kahve falı baktırmış çarşambaya kadar gelecek bi futbolcu var demiş falcı isminde f harfi olduğunu söylemiş. Bizim saf üstüne bahşiş vermiş sevinçten. Dedim forman üstünde miydi dedi evet nerden bildin. Düşündüm de gündemi takip eden falcı da iyi kazanıyor be :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt