Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DGmwMTFXgAEnXWV.jpg

bugüne kadar napmisda hangi kariyere sahip olmusta bu sekil iddiali konusabiliyor? bana sahsen cok patavatsiz geldi!

Konyasporlu sol kanat fofana yı çok beğendim onuda 2 seneye çakarlar iyi fiyata ! bizde fofana gibi kanat yok daha maalesef:( adamlar buluyor bizde gidip linnes ontivero hajroviçleri buluyoruz bu sene ligde hataya yer yok eksik yönlerimize iyi transfer yapamazsak konya başakşehir gibi deplasmanlardan sağ çıkamayız oyarlar bizi

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gazetelerin yazdığı doğru ise Sneijder Nice ile anlaşmış. 1.8m€ alacakmış. Gözlerime inanamadım, yanlış mı okuyorum diye.. Biz de 4.5 alıyordu. Fazla söze gerek yok.

Takıma takviye hala gerekiyor: Solbek + sol stoper+ yedek forvet gibi..

Bunlar kadar önemli olan ise gidecekler.. Bazılarinin gitmesi şart. Bu hafta temizlik haftası olmalı..

H.Balta, De Jong, Donk, Koray, Carole, Tarık, Umut G, Endogan, Selçuk, Sinan vs

Yeni bir haftaya daha twitter hesaplarında feghouli yarın istanbulda haberleriyle geçecek olması.

Bu kadar transfere rağmen ben orta saha hariç geriye düştüğümüzü ve büyük gereksiz mali borçlanms yaptığımızı düşünüyorum. Maicon dan fazla umudum yok çağır çalım manyağı olur..
Mariano.iki harızlik macinda izledim ins açılır ama bir caciga benzemiyor takım iyi olursa çok sırtmiyor.indan dolayi sevilla da oynaya bildi. Ndiade inş hep herta macı gibi oynar..fernardo kalitesini tartışmıyorum. Belhada kaç maç oldu bir hareketini görmedim bedava gonderdigin üstüne 9 milyon e verdigin adam S10 den iyi olmasını beklersin bu da bırakın iyi olmayi 10 hareketten sadece 4 u olumlu 6 si olumsuz... Gomis aman aman fransanin umut bulutuna bu kadar para vermek kimin aklı acaba..eren saklanmszsa bu yili götürür.

Td tam bir facia ben bu seneden umudum yok.. geçmiş olsun ben Galatasaray ne zaman şampiyon olsa onu hisseten bir adamim bu sene hiç ams hiç umut vermiyor..

sol bek ve sol açıktan önce hoca lazım, orta saha falan tatlı oldu. iş bilen bir hoca yeter

Takıma takviye hala gerekiyor: Solbek + sol stoper+ yedek forvet gibi..

Bunlar kadar önemli olan ise gidecekler.. Bazılarinin gitmesi şart. Bu hafta temizlik haftası olmalı..

H.Balta, De Jong, Donk, Koray, Carole, Tarık, Umut G, Endogan, Selçuk, Sinan vs
Eray
Tarık
Ahmet
Serdar
Koray
Selçuk
Tolga
Yasin
Sinan
Eren

Bunlari da gönderirsek 21 kişiye yazacak yerli 8 kalmıyor.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah askina fofana mofana, birakin abi, bizim Garry konyada oynasa 5verelim,7verelim alalim diyecektiniz, bize oyun zekasi olan kaliteli adamlar lazim

S.a duyum pls

elimde olan telefonumdan parmaklarımla yazarak gönder tuşuna basmam sonucu sizlere ulaşmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt