Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouliiiiiiiiiiiiiiii

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Feghouli mariano ile verkac yaptı ceza sahasına girdi ndiaye aktardı. Ndiaye den belhandaya ceza yayına pas belhanda kaleye baktı belhanda vurdu goooollllllll!!!!!

feguliiiiii ?❤

Su kalplerin rengini duzelt bari. 2 dir sari lacivert yapiyorsun, kriptomusun diyecegimde 2009 dan beri bircok kez ifsa olmus olman gerekirdi

Carlos Bacca, önümüzdeki sezon kuvvetle muhtemel Galatasaray forması giyecek. (TGRT)

:D :D

Carlos Bacca, önümüzdeki sezon kuvvetle muhtemel Galatasaray forması giyecek. (TGRT)

bu ne

ali naci gawati yine olumsuz haber girdi perşembeye kadar gelmezse vazgeciyoruzmus

Galatasaray, Milan, Newcastle ve Los Angeles'ın ardından Marsilya da Zlatan İbrahimoviç için teklifte bulundu. [Fox Sports]

Dursun Feghouli'ye de yıllık 4 milyon gömmüştür.Kulübü göz göre göre iflasa sürüklüyor.Hükümetin tasmalı köpeği...:mad:

Negredoya 4 verince agazinizda salya kalmaz Fegh e 4 verince auwwwwww... 4 degil 14 versinler (Ndiaye ve Fer icinde gecerli) Keitadan sonra sag acik Melodan sonra orta saha gorecegiz en sonunda hala genc kiz triplerindesiniz... Opunde basiniza koyun. Dursundan beklenmeyen hamleler (maliyet konusuna girmiyorum, pahalidir ucuzdur ben artik Ucan bi Galatasaray gormek istiyorum. 2 senedir Kanser olduk tabiri caizse)

Galatasaray, Feghouli ve menajerine, "14 Ağustos'ta sezonun ilk maçına çıkacağız. Ancak halen takıma katılamadı. En geç Perşembe gününe kadar İstanbul'da olmanı istiyoruz" dedi.

Bu resti ile de transferden vazgeçebileceği mesajını da veren Galatasaray birkaç gün içinde Feghouli transferinin sonuçlanmasını bekliyor.

futbol arena haberi bu,gereksiz bi haber.

transfer sonuçlanacak demişler sonunda da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt