Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşini ikna edip hanımcılığa karşı duran adam gibi adam, sol bek.

d27a20744496360a292a690e9876e1d0.jpg
571bad89-62b4-4517-8cca-30c110477099.jpg

3 ay önce Muslera haric tüm kadro degismeli diyorduk. Vallahi degistirdiler. Mayıs ayında burada "Titi & Adem Büyük'ü getirir bu yönetim anca" diyenler, ben de dahil kapak olduk.

Asamoah+Feghouli+Denayer+Sol Kanat

Az kaldi Dursun. Dört dörtlük bir 11 icin az kaldi. Ha gayret!! Sunlari ali ver sonra yone defolup git.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

G.Saray, Asamoah'la yıllık 2.3 milyon euro'ya anlaştı. Bu futbolcuya Mariano'nun kontratının benzeri yapılacak [Ali Naci Küçük - Hürriyet]

Saçmalamayın Asamoah 2015 senesine kadar Juventus'un as oyuncusuydu sonrada Alex Sandro geldi çok büyük yetenek Chelsea Manu istiyor du Sandroyu. Herhalde Sandro yu kesecek hali yok ya üstüne bir de Douglas Costa geldi Sol tarafta oynayabiliyor yoksa zaten Juve bu adamı bırakmazdı ancak rüyalarımızı süslerdi büyük bir fırsat transferi.

Transfermarkt değerleri;

Feghouli; 12 milyon €
Asamoah; 11 milyon €

Aşkın Ateş bu transfer dönemi tabiri caizse öbür duyumcuların içinden geçiyor

2 sene önceki performansıyla oynar her türlü. Abi adam rakibimizde diye gömmeyin hemen, ligimizin en iyi sol beki şu anlık. Ben de sordum sadece Asamoah canerden iyi mi diye, sadece isim olarak biliyorum pek izlemedim maçlarını

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Inter aldigi gibi postaladi Juvedemi oynayacak? Gulenmi aglanmi arkadas

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şahsen isim olarak bakarsak geldiklerini farz ederek tabii benim gördüğüm en iyi transfer dönemi ve kadro olur açıkçası. En vasatı bile Avrupa baş altı takımlarda rahatlıkla oynar. Bundan daha kötü bir kadro ile çeyrek final gördük uyum sağlanırsa daha fazlası niye olmasın.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada, Asamoah transferi bi ara gündeme geldikten sonra "esi istemiyor" gerekcesi ile kapanmıs ve bir süredir haber olmuyorken 3 gün önce ilk duyuran Saffet Ulusoy'du. Dün de,
"Galatasaray en az 2 transfer daha yapar.. üstüne de bir tane bomba transfer yapar.. belki 3 + 1 bile olabilir" yazmıstı.

asamoah caner gibi sol acıktan sol beke dönüsümü olabilen bir oyuncu ,izlemeyenler icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt