Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi asamoah gelir mi sence?bence gelir de...sisokkoyu alsak seneye daha iyi değil mi moutinho yerine?
Asamoah eger bizden yana karar verdiyse bu transfer olur. Bazilari sosyal medyada 10 milyon euro diyor ama bana hic gercekci gelmiyor bu rakam, cunku o kadar piyasasi olan bir oyuncu degil. Sadece bir tahmin; buyuk ihtimalle 6-7 milyon euro gibi bir rakama alacagiz.

Seneye kadro genisligi acisindan bakarsak ve sampiyon olup CL ye gidebilirsek, Moutinho bize uygun bir oyuncu. Kisa boylu, tecrubeli, hareketli ve pas ozelligi ust duzey. Selcuk'tan kurtulursak bu yaz veya seneye, Moutinho daha uygun olur. Sissoko pahali bir oyuncu, ayrica oyun tarzi da bizim Ndiaye'ye cok benziyor.

Son düzenleme:
David Villa mı kaldı yav Fernando Morientes'i de alalım oldu olacak

The barzioua gore su an gorusme halindelermis Asamoah ile Juventus.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

asamoah 1.5 kazanıyor juveden 2.5a uçarak gelir biz 3 veririz olsun bu adam büyük fark yaratır

zaten bizim basının verdiğii haberde juve ile kiralık ya da bonservis görüşülecek juve büyük bonserviste diretirse kiralayalım seneye o parayı ödeyelim denir...eğer 5-6ya bırakırlarsa alırız

Asamoah eger bizden yana karar verdiyse bu transfer olur. Bazilari sosyal medyada 10 milyon euro diyor ama bana hic gercekci gelmiyor bu rakam, cunku o kadar piyasasi olan bir oyuncu degil. Sadece bir tahmin; buyuk ihtimalle 6-7 milyon euro gibi bir rakama alacagiz.

Seneye kadro genisligi acisindan bakarsak ve sampiyon olup CL ye gidebilirsek, Moutinho bize uygun bir oyuncu. Kisa boylu, tecrubeli, hareketli ve pas ozelligi ust duzey. Selcuk'tan kurtulursak bu yaz veya seneye, Moutinho daha uygun olur. Sissoko pahali bir oyuncu, ayrica oyun tarzi da bizim Ndiaye'ye cok benziyor.

beinsports oyuncu ile anlaşıldı dediyse dogrudur,gelir ya asamoah.

:D

7e85eb506ab32231fda91d0dd509e691.jpg

TapaTalK

Feghouli gelmeyecekse sissokoyu kiralamaya çalışalım bari

TSi tercih edecek kadar mal değildir

juve bizi reddetmedi öyle bir haber yok,asamoah'ı kalmak için ikna edebilecekler mi durum o bizle anlaştıysa bitiririz o işi gib geliyor bana de sciglio da solda oynayabiliyor hadi be juve yap bir güzellik

alper abinin dedigi gibi oyuncu bizden yana karar veridyse olur.ki beinsports asamouah ile anlaşma tamam dedi.belli ki ayrılmak istiyo 5-6 milyona biter gibi.

Juve asla takımdan ayrılmak isteyen oyuncuyu kalmaya zorlamaz.
Gitmek istiyorum derse gelir.
Birçok kez yaptılar bunu ellerinde tutamamak değil gitmek isteyen oyuncuya asla ısrarcı davranmıyorlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

feghoulideki tahminim dogru çıktı.geliyo..asamoahta ayrılacak...görüşmek için mükemmel bi gün seçti belki de...:D

son kez görüşüceklerdir asamoah'a teşekkür ederler falan. Opsiyonla mi gitcen normal mi gitmek istiyon babuş derler ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt