Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.161
- 8.185
- 1.233
di marzio sıcak bilgileri verir asamoah-juve görüşmesinden acerbi konusunda sassuolonun kaç para istediğine kadar yazmıştı hep o bölgeye hakim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neydi ki tahminin?feghoulideki tahminim dogru çıktı.geliyo..asamoahta ayrılacak...görüşmek için mükemmel bi gün seçti belki de...![]()
Sinan ayrilirsa yerine yerli oyuncu alinmamalidir. Cunku potansiyel olarak onun yerini dolduracak oyuncu var zaten o da;Asamoah da gelirse sol açık almayız bence. O koridoru komple kullanır o adam.
Sinan da ayrılınca yerli rotasyonu ciddi sıkıntı olacak yalnız.
Eray, Serdar, Ahmet, Koray, Selçuk, Tolga, Yasin, Eren.
Bunların 3-4 tanesinin de kalitesi şüpheli. Yerlerine alınabilecek adam da yok.
Bence Arda son bir transfer daha yapar 10+ bedelle, gittiği takımda biraz oynar ama dikiş tutturamaz, Arda için çöküş hızlanır ve seneye buraya gelir bence.41 milyon euro'nun buyuk bolumu geri gormek isterler. Sonucta 30 yasinda ve az cok piyasasi olan bir oyuncu. Zaten bonservisiyle alamayiz suanda. Kiralik da belki soyle olur; hic bir takim onu istemez (Avrupa'dan), o da birakin beni gideyim der, opsiyonu minimum 15 milyon euro olma sartiyla belki oyle birakirlar bize.
Ben hic istemiyorum o yuzden kim almak istiyorsa tepe tepe kullansin derimBence Arda son bir transfer daha yapar 10+ bedelle, gittiği takımda biraz oynar ama dikiş tutturamaz, Arda için çöküş hızlanır ve seneye buraya gelir bence.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi