Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Ben Arfa'ya 5 vermiş 1.5-2 arasına Nice'ye imza attı :D

Böyle birşey varsa Nice ciddi ciddi illegal işlere giriyor demektir. Ne Sneijder 1.8 e imza atacak oyuncu nede Ben Arfa1.5-2

Bunun iki açıklaması var, ya bir mafyadan destek alıyorlar, sevdikleri birisiini kaçırıp bu sözleşmeyi imzala diyorlar. Yada onlar da mali kriterlerle başı dertte başkanları el altından para veriyor:D

Ben FT'nin geleceğini düşünmüyorum artık. Lige Tudor'la gireceğimiz kesin gibi, kadroya rağmen kötü sonuçlar alırsa 3. hafta şutlayıp yabancı bir hoca getirirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu kadro kurulsun fıko ve azızın cıglıklarını duyar gıbıyım kım yaptı bu sınırsız yabancı kuralını turk futbolu zarar goruyor :asd22::asd22::asd22:

Asamoah in nasıl bir bek olduğunu isteyenler 2 2 cl macimizi izlesin juve
Adamın yaptığı ortayı sayamamıştım
28 yaşında bu adamı getirmek devrimdir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize yerli futbolcu da lazım.Bilal Başacıklıoğlu,nefret etsemde Volkan Şen,Ömer Ali ve alt yapıdan en az 3 futbolcu.Bunlarda Atalay,Recep ve Ozan olabilir.

Atalay, Recep, Ozan vs. bonuslar yerine (ya da daha az bir beonservis yerine) Badou karşılığında Osmanlıspora kiralanabilirdi. Atıyorum; 1 veya 2 seneliğine sizin olsun dersin ve 0,5m-1m geri alma opsiyonu koyarsın. Tutarsa alırsın. Biz ne Atalaylar ne Recepler harcadık yıllardır 2. v3 3. liglerde. Osmanlıspor gelişimleri için gayet iyi olabilirdi. Hatırlarsanız Jose Rodriguesi Real'den aldığımızda belli bir ücrete geri alma opsiyonu koymuşlardı.

ben arfa alacagını aldıysa nice imza atması çok normal.şaşılcak bi durum yok.

2 transfer ile ilk 11 tamamlanır da, yedekler büyük sıkıntı.

"Tarık - Emrah - Cavanda - Donk - De jong - Hakan Balta" bunlardan yedek olmaz. Zorlamasınlar. Ancak daha 1 tanesi bile gönderilemedi.

Yedek kadro

12 yedek kaleci yok (Eray kaleci falan değil)
13 Serdar (idare eder)
14 Ahmet (Güvenmiyorum)
15 Koray (Güvenmiyorum)
16 Linnes (Güvenmiyorum)
17 Carole (Korkuyorum)

18 Tolga (Güvenmiyorum)
19 Selçuk (Yedek kalırsa sıkıntı çıkarır, umarım gider)

20 Yasin (iyi yedek)

21 Eren (idare eder)

Sadece Lig ve kupa olmasına rağmen bu yedek kadro ile bu sezon gitmez. Aha buraya yazıyorum.

Korkuyorum:))

antudan fotolar yok mu yahu

dcd6e54aa7f7864d31231188ba0a0041.jpg

Rıdvan Dilmen: Arda Turan, şu saatlerde Lucescu ile yemek yiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt