Fatih Türkoğlu
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2017
- 790
- 0
- 316
Ben Avfayı istemedik zaten Vıdvan,Lens gidince dua ediyovduk 2 Defansif Ovta saha ve sağ bek için givişimlerimiz süvüyov
suyu püskürttüm okurken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Avfayı istemedik zaten Vıdvan,Lens gidince dua ediyovduk 2 Defansif Ovta saha ve sağ bek için givişimlerimiz süvüyov

Forma alsanız mevcut takım içinde hangi ismi arkanıza yazdırırdınız? Feghouli'yi de katıyorum işin içine
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FernandoForma alsanız mevcut takım içinde hangi ismi arkanıza yazdırırdınız? Feghouli'yi de katıyorum işin içine
Forma alsanız mevcut takım içinde hangi ismi arkanıza yazdırırdınız? Feghouli'yi de katıyorum işin içine
Harbi yaw, kaç yıl oldu hala Muslera forması almadım. Bu sene almaya çalışayım madem.Muslera
Badou Ndiaye
Kâğıt üzerinde kim.meselaBen araya gireyim o vakitkomple olarak kağıt üzerinde değildi ama takım olarak çok iyidi. Bu takımda kurulsun oynasın bakarız artık daha iyimi takım olabilecekler mi.
tamamen bjk kanali oldularbeinsportsun son 15 gündeki son dkları
fikret orman bunu dedi
fikret orman şunu dedi
lens gözlük taktı
lensin gözüne yaş kaçınca beşiktaşlı oldu