Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan'ın üstüne 2 m koyup feguliyi almak????????????? Hangi seviye bu????
fd3e942fbdeccb75c79dfbdd4a5c4ce0.jpg

asamoahı bence de ortasahaya salalım ya...solbeke cheik keita gelsin birmingham cityden

Barca acımıyor, ölüye saygınız olsun lan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando Muslera
Mariano Pereira - Maicon Rogues - Serdar Aziz - Kwado Asamoah
Fernando Francisco
Badou NDiaye - Younes Belhanda
Sofiane Feghouli - Bafitimbi Gomis - Volkan Sen

Yed : Eray, Ahmet, Carole, Selcuk, Tolga, Eren, Garry
Gitmesi gereken futbolcular :
- Nigel De Jong
- Ryan Henk Donk
- Luis Pedro Cavanda
- Martin Linnes
- Sinan Gumus
- Yasin Oztekin
- Hakan Kadir Balta

Yasin'in Volkan Şen'den daha faydalı oalcağı gerçeğiyle yüzleşmek gerek. Volkan Şen'in kariyerinde 1 veya 2 sezon varken Yasin 3-4 sezondur üst üste belirli bir katkı seviyesi yakaladı. Ha bana göre ikisi de bizim seviyemizde değil ama açıkçası Volkan yerine Yasin'i tercih ederim. Gol atan oyuncu az bir takımda neredeyse gol atma özrüü konusunda master yapmış Volkan Şen olmaz.

seneye sneijderi ve ben arfayı alalım nicedan :/

Kâğıt üzerinde kim.mesela
Jardelide almıştık
Fatih uçuyordu hakan öyle okan emre suat bülent popescu ümit ergün hagi hepsi müthişti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle yazınca fikrimi değiştirdim :) o yıl takım hakan ş. Hariç henüz dağılmamıştı demi :)

ahlaksızlık seviyesine düşmeye gerek yok,ruh hastalarını da forumumuzda kabul ediyoruz

Yasin'in Volkan Şen'den daha faydalı oalcağı gerçeğiyle yüzleşmek gerek. Volkan Şen'in kariyerinde 1 veya 2 sezon varken Yasin 3-4 sezondur üst üste belirli bir katkı seviyesi yakaladı. Ha bana göre ikisi de bizim seviyemizde değil ama açıkçası Volkan yerine Yasin'i tercih ederim. Gol atan oyuncu az bir takımda neredeyse gol atma özrüü konusunda master yapmış Volkan Şen olmaz.

Bence Sen ile anlasildi, o yuzden kadroya yazdim. Yasin'in kadro disi kaldigini dusunuyorum, menejeri zaten takim ariyormus.

ya saygılı olun bribirinize.2 günce falan bjkli taraftarın atışmasını gördüm yoktan yere.biri quresma seneye çine satılır,lensin bonservisini alırız dmeiş.altındaki bjkli de ona ana avrat saymış.onlara yakısıyo ama size yakısmıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt