Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalbert, Inter kulübüyle anlaşmak için Milan'a ulaştı. (via @DiMarzio)

DGp7SgHW0AA7zlw.jpg

Acaba...

(+) Avantaj: "Ofans" daki 7 Oyuncu da çok iyi.
Rodiegues/Yasın oynamaz.

(-) Stoperler şimdilik yetersiz...transfer ?

f2e19c0e273b1acd11f13b1badf62423.jpg

Lense bu kadar bok atılmasını da anlamıyorum,çoğunluk adamı gömüyor ama gayet iyi oyuncu illa Feghouliden iyi olmasına gerek yok.

arad gelirse niye geldin demeyiz...ama şu an bişey yok.nasri ile ilgiliyiz.

Lens daha skorer cart curt olabilir. Çünkü Lens kendi çapında bir oyuncu. Ayağına top ister sağ kanatta iş bitirici bir forvet gibi bekler orda. Mücadele ettiğini sık görmezdiniz. Tembeldir. Defansif katkısı yok denecek kadar az. Feghouli öyle değil. Daha hırslı ve çalışkan. Mücadeleci bir oyuncu, çirkefliğide var biraz. Ayarı tutturamaz bazen sert müdahalelerde bulunur ama mücadeleyi bırakmaz. Feghouli'nin direkt olarak etki etmediği ama takımına kazandırdığı birçok skor,pozisyon,mücadele,boş alan olur, Lens sadece gol ve asist kasar. Kontra-atak futbolunda yapar birşeyler.
Lütfen kıyaslamayalım artık. Tip olarak farklı oyuncular ok ama kalite olarak çok fark var. Ortak noktaları sadece istikrar problemi olabilir ikisindede bu problem.
feghouli 1000 kere daha iyidir lensten diyelim.ve lens feghoulininkini yesin diyelim.bitisin bu saçma olay.

Oyle maclar gelicekki faul alman gereken anlar olacak 1 0 kazanman gereken maclar olacak lig eskisi gibi 2 3 topcuyla mac kazanilacak lig degil sıkışan maclarda arda gibi set oyuncularida lazim butun takimi ful kosan adamdan olusturamazsin. Ayrica Arda direkt psikolojik olarak rakibi baski altina alabilecek adam rakip bekini rahatlikla cikmasini engelleyecek adam. Illaki onlem alacaklar ardaya

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle maçlar mutlaka olacak, Arda gibi bir oyuncuya da bu tarz maçlarda ihtiyacımız olabilir, haklısın ancak Arda demek bizim genel oyun anlayışımızın bu tarza doğru kayması demek. Hele ki Belhanda'yı sola atıp, kendisini bir şekilde ortaya çekebilirse oyun tam Arda'nın üzerine kurulur. Ben şahsen böyle bir takım izlemek istemem.

ardayida isterim nasriyide naniyide farketmez
Hepsi kalite

Arda gelirse bütün herşeyin için e eder selcugun eli kuvvetlenir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar takılıp düşünmeyin gelmez arda muhtemelen başka takıma satarlar yada takasta kullanırlar.

Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur sözü geçerli olmazsa tabii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten çok doğru bir yorum. Ama tersini de düşünmek lazım. Altında eşek varsa semerinde michael schumacher olsa da elden birşey gelmez sözüyle bizim eski 4. ve 6. olmuş eşek kadroya bir göndermede bulunup Tudor'un teknik taktik bilgisi değerlendirilemeyeceği(ben de bilmiyorum iyi mi kötü mü), şuan kaputun altındaki beygirlerin de bulunma sebebinin de Tudor olduğunu varsayarsak göndereceksek bile hakaret ederek değil 2000li yıllardan sonra en iyi kadroyu hazırlamamızda emeği geçtiği için teşekkür ederek göndermeliyiz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt