Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'dan nefret ettiğimiz falan yok taraftarımız içinden Arda'dan nefret eden kesim %1 bile değildir. Zaten bize karşı kendinden nefret ettirecek bir söyle mi olmadı bu zamana kadar. Gelmesini istememizin sebebi takımda eğer kalırsa Selçuk'la bir olup yeniçerilik oynar. Eğer Arda gelirse Selçuk gitmez ve Fatih Hoca'da gelmez.Kendisi tek kurtuluşumuz değildir.Alınabiliyorsa Gaitan,Joel Campell falan alınsın

Ardada La Liga şampiyonu Atleticonun bankosuydu yani Feghouliden daha parlak bir kariyeri oldu.Oyuncu özellikleri olarak Feghu kapışır Ardayla ama bence Asamoah-Arda çok manyak bir kanat olurdu

Ya tabi kişisel görüşlerde feg hızlı zeki ve ters çalım atar keita tarzı.ondan dolayı feg benim için üstündür.çok gevelemez.mesala brumayı aşırı severim ama oyuncu görüşü 0 olan bir adam.

ne Arda'nın ne de FT'nin geldiği bir gerçeklik istiyorum, yok mudur?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bordeaux, Otavio Santos transferi için anlaşma sağlandığını ve sağlık kontrollerinin ardından transferin resmiyet kazanacağını açıkladı. Bonservis bedeli 7.5 milyon Euro.

DGKHhcpXgAA6qdn.jpg

Artık stopere odaklanmalıyız. Defansın 3 gün önceki halini hepimiz hatırlıyoruz. Yoksa Ahmet-Serdar'la sezona gireceğiz.

Arda fenerli yada bjk li olabilir
Ciddi şüphelerim var
Para için satmsyacagi şey yok gibi
Örnek prim mevzusu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer edilen çoğu Oyuncu çok dinamik, pressing yapabilen, hızlı ve agresif oyuncular.

Bu sezon hızlı ve ısıran bir takım göreceğiz. Rakipler 90dak high pressing uygulayan ve "Power Football" oynayan

Biraz tutarlı olsanız keşke. Sneijder gibi fit bir isime göbekli diye atıp tutanlar ve demagoji yapanlar, Barcelonada oynamasına rağmen göbek göt şişiren, işine saygı duymayan, zamanında gruplaşmalara neden olan Ardayı istemekte sorun görmüyor.

Bu çelişkiye mantıklı bir açıklama bulana saygılar sevgiler. Muhtemelen mantıklı açıklama olmaz, kendine göre yuvarlama açıklaması olabilir.

5956038661361f1be840cdc4.jpg

Son düzenleme:
Yaw Arda-Selçuk çetesi ne Mariano-Fernando-Maicon çetesi varken ne yapabilirler Maicon tek başına ürkütür bunları

Tudora zaman verilmesi gerek diye düşünüyorum.Adam yeni eşekten düşüp ata bindi.Bu kadar sabrimiş sinanmıs leş adamları bu adam sayesinde gönderdik.Sabriyi gönderdiği için bile benim için efsanedir.

serdarı yazmayın yahu su kadrolara adam hala düz kosu yapıyor muhtemelen 2 ay sürer tedavi süreci :)

Sira Arda Turan gif paylasiminda :D

giphy.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt