Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek bugün gelmiyor Feghouli
Bugün günlerden neydi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Beyler Atatürk havalimaninin dis hatlari gelis saatlerini kurcaladim. Fegulinin Türk hava yollari ile gelecegini var sayarsak 5 seçenek bulunuyor. Uçagin biri 16.10 digeri 17.20 de Londradan gelecegini görüyoruz. Bu uçaklar olmayacagini düsünüyorum yoksa çoktan haberleri çikmisti. Kaldi 3 seçenek.

22.05 de gelen TK 1986
22.50 de Gelen TK 1998
23.50 de Gelen TK 1972

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Evet Beyler Atatürk havalimaninin dis hatlari gelis saatlerini kurcaladim. Fegulinin Türk hava yollari ile gelecegini var sayarsak 5 seçenek bulunuyor. Uçagin biri 16.10 digeri 17.20 de Londradan gelecegini görüyoruz. Bu uçaklar olmayacagini düsünüyorum yoksa çoktan haberleri çikmisti. Kaldi 3 seçenek.

22.05 de gelen TK 1986
22.50 de Gelen TK 1998
23.50 de Gelen TK 1972

Bence TK 1998.
Tamamen his

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

22.05 de gelen TK 1986
22.50 de Gelen TK 1998
23.50 de Gelen TK 1972

Cevap veriyorum

22:50

TapaTalK

22.05 de gelen TK 1986
22.50 de Gelen TK 1998
23.50 de Gelen TK 1972

Levent müdür nerde? Bilgilendiriverse bizi

Yanlis anlamayim ama bu kadar para harciyorken bence Gomis den daha iyi bir forvet alinmaya calismaliydi.

Gomis geldiginde bu transfer dönemi bu kadar para savuracaklarini tahmin etmemistim o yüzden "öpüp basimizin üstüne koyalim" minvalinde yaklasmistim bu transfere.

22.05 de gelen TK 1986
22.50 de Gelen TK 1998
23.50 de Gelen TK 1972

Gelirse zaten 12'den sonrayı bulur İstanbul'a ayak basması. O yüzden teorik olarak gene yarın gelmiş olacak. :D

dün geçti, yarın da geçer,bugüne bakmak lazım

yarına çıkamamak var bugünü yaşamak lazım

sağa açığa feghouli ,sol beke asamoah lazım

yapacak bir şey yok, ne kadar uğraşsam da ben azım

bir yastık olsa, altında yatağıyla serin bir gölgelikte

çok uykusuzum, uyumam lazım

Yanlis anlamayim ama bu kadar para harciyorken bence Gomis den daha iyi bir forvet alinmaya calismaliydi.

Gomis geldiginde bu transfer dönemi bu kadar para savuracaklarini tahmin etmemistim o yüzden "öpüp basimizin üstüne koyalim" minvalinde yaklasmistim bu transfere.
Gomis'in videosunu izledim hırslı bi şekilde çalışıyo

Elbet gol atacaktır
Onu yedek düşürecek değil de rekabete sokacak bi golcü daha lazım.
Eren o işi yapamaz

TapaTalK

Gomisten iyi forvet mi yahu fransada 20 küsür gol atmış adamdan daha iyisini almak istesen 50 milyon eurodan asagı alamazsın biraz mantıklı yorum yapalım.

dün geçti, yarın da geçer,bugüne bakmak lazım

yarına çıkamamak var bugünü yaşamak lazım

sağa açığa feghouli ,sol beke asamoah lazım

yapacak bir şey yok, ne kadar uğraşsam da ben azım

bir yastık olsa, altında yatağıyla serin bir gölgelikte

çok uykusuzum, uyumam lazım
Bencede sen biraz uyu.

d2ae306236cbc620d3c4938f1279ec37.jpg

yapma yav

Tabi sana göre mantikli degil cünkü senin mantigina burada kimse ulasamiyor.

485f6f00d67fb2921f82590aaf01ac8a.jpg

Su an ki haber.
Bugun gelecek dedi Ercan Taner.

Mesela kim renktaş?tamamen iyi niyetimle soruyorum varsa cidden daha iyi bir isim biraz daha pahalıda olsa duymak isterim.

Gomis'in videosunu izledim hırslı bi şekilde çalışıyo

Elbet gol atacaktır
Onu yedek düşürecek değil de rekabete sokacak bi golcü daha lazım.
Eren o işi yapamaz

TapaTalK

Böyle sprinter bir herif lazim bize. Sezona sadece 2 forvetle baslamak intihar olur.

Eskiden 4-5 forvetle baslardik, yillar gectikce bu sayi iyice azaldi artik 2 forvetle baslar hale geldik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt