Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz Periscope yayınında Feghouli bugün ya da yarın gelecek diyor ve yarına sarkabilir diye de ekliyor. Kadraja girmeyen biri de "yarın geliyormuş, başkan yarın dedi" gibi bişey diyor. Sanırım yarın gelecek.

Çarşambanın gelişi Perşembeden bellidir derler ya bu kardeşimiz beni almayın diye yalvarıyor resmen aslında bu bir şans olabilir yol yakınken dönmek daha faydalı olur belki zaten geç kaldık biraz daha geç kalabiliriz sonucunda en azından bu takımda oynamak isteyen bir oyuncu almış oluruz.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol Arena kadar boktan bir kaynak yok yöneticilerle her saniye irtibatta güya tipini şeaptıklarım

futbolcu olsan hangi ligde oynamak istersin 35 yaşında burayi 20 yaşında orayı istersin haksiz miyim rdas

Haklisin renkdas Dünyanin gözü Avrupa futbolunda oldugundan dolayi 20 yasinda tabiki Ligue 1 seçerim.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

o çocuk da sallıyor yaa bugün arda için girişimimiz yok dedi 2 saat sonra başkan ciddiyiz istiyoruz açıklaması yaptı. kıçından sallayıp duruyor inanmayın şuna
Evet bu söylediğin açıdan fiyasko.

Adam duyum veriyor. Kap açıklamasından önce açıklıyor ve o gün kap açıklanıyor. Daha ne olsun?

Dırek başkandan mı alıcaz haberleri. İllaki fıyasko olacak arada.

feguliiiiii ?❤

Haklisin renkdas Dünyanin gözü Avrupa futbolunda oldugundan dolayi 20 yasinda tabiki Ligue 1 seçerim.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Birde ülke olarak farklarda var
Bana yarın gel fransada yaşa daha az kazan deseler ben giderim ailemin vs refahı için
futbolcularin kazandiklari her ne kadar astronomik olsada buda bi etkendir

c65d34030731f74b0f6368fbac858239.jpg

sonunda futbolu bilen biriyle calisacak weslii

Bir kare iki adam gibi adam.

Favre hocam tastan bile verim alabilecek bir adam, bu sezon beraber güzler isler yapacaklardir.

Feg yarin ya da persembe gelir, en gec hafta sonu gelir fazla takmayin.

Bugün gelsin yada gelmesin ama ben feghoulinin çok istekli geldiğni sanmıyorum. Bi iş bu kadar uzamaz abi saçma sapan bişeye döndü bu olay

bidaha ingiliz kulüplerinden oyuncu almayak yeter. hepsi puşt bunlarin

Ne oldu bu Feghouli denen şahsiyet

600 bin euro için bizi bekletiyorsa ayıp laaa

gelecekse gelsin artık faslı ciguli

iyice kabak tadı vermeye başladı çünkü

gelmeyecekse de bir zahmet bizim beceriksizler çıkıp açıklama yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt