Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) 600 bin euro için burada antu da en fanatik fenerbahçe postları atacak adam dolu...

Gökmen Özdemir>>>>Futbol Arena kolpacıları
Ama transfer bu saçma sapan şeylerden ertelenebiliyor yinede bugün bitecek bu işkence.

Ya beyler 1000 avro alacağınız olsa, gece gündüz kapının önünde yatarsınız. Adam bizle anlasmış ve 600.000 avro parası var. Paranın kendisi için önemli olduğunu da düşünmüyorum işin gerçeği. Sadece hakkını almak, kazık yememek için West Hamın yakasını bırakmiyor ve haklı bence. Sonuçta ortada bir anlaşma var.

Bugün gelmiş yarın gelmiş. Ne değişir? Zaten ilk maç 11 de olmayacak. Sabırlı olmayı öğrenmekte fayda var. Hayatta istedikleriniz hep zamanında gerçekleşmez.

olay beklemek değil renkdaş bekledik ztn 1.5 aydır ama işin cılkı çıkmaya başladı 1 aydır hergün geliyo bu adam ama hala gelen bişey yok yönetim de aldık fln demiyo bi belirsizlik var ortada ve buda çok sinir bozucu

olay beklemek değil renkdaş bekledik ztn 1.5 aydır ama işin cılkı çıkmaya başladı 1 aydır hergün geliyo bu adam ama hala gelen bişey yok yönetim de aldık fln demiyo bi belirsizlik var ortada ve buda çok sinir bozucu

Ne olacak sanki? Bugün gelmesi ile 1 hafta sonra gelmesi arasında çok büyük bir fark yok aslında. Kamplar bitmiş mac hazırlıkları başlamış.

En kötü yarın gelmesi lazım ki Kayseri maçında 11 başlayabilsin. Perşembe veya Cuma'ya aksarsa zor oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya güzel kardeşim her gün Feghoulimi kalemi eline alıp bugün geliyorum diye yazıyor medyada? Gazeteciler reyting uğruna hep aynı haberi giriyorsa, oyuncuya sallamak neyin kafası? Biraz sabırlı olalım lütfen. Işin kulüp tarafına gelelim. Biz bazı şeylerin menajer oyunu olduğunu düşünüyoruz galiba. Kulüp heralde şimdi çıkıp aldık diyemez, borsaya açık kulübüz.

Ne olacak sanki? Bugün gelmesi ile 1 hafta sonra gelmesi arasında çok büyük bir fark yok aslında. Kamplar bitmiş mac hazırlıkları başlamış.

Evet farketmiyor ama sorun o değil sorun ortada bi belirsizlik var bizden bi kişi çıkıp fiko gibi feghouli perşembe cuma vs hangi günse aramıza katılacak diyebiliyo mu ? Alacakları varmış tmm eyw ama bu kadar belirsizlik sıkıntı işte

City, Mbappe'yi almaya çok yakınmış. 120 milyon euro diyorlar

Bu hafta gelmeyecekse başka isme yönelmek lazım. Bu kadar zorlama transferlerden hayır gelmiyor.

Ya güzel kardeşim her gün Feghoulimi kalemi eline alıp bugün geliyorum diye yazıyor medyada? Gazeteciler reyting uğruna hep aynı haberi giriyorsa, oyuncuya sallamak neyin kafası? Biraz sabırlı olalım lütfen. Işin kulüp tarafına gelelim. Biz bazı şeylerin menajer oyunu olduğunu düşünüyoruz galiba. Kulüp heralde şimdi çıkıp aldık diyemez, borsaya açık kulübüz.

Ben anlamıyorum zaten başkan bu ceza olayı sadece bize herhalde millet kap gelmeden herşeyi takır takır açıklıyo :)

8a1e9faf3708a16cfb9a4229046e7b73.jpg

rüya kadro :d

Mal Arsene Wenger, Sanchez'i satmıyor. Sene sonu bedava gidecek adam. Bu piyasada son senesi olmasına rağmen 70'den aşağı gitmez.

Transferin yatacağını düşünmüyorum ama yıllık 3.8 milyon maaş teklif edip bu durumlara düşülmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt