Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesut yalan soylemez malesef, surec devam ediyorsa ediyordur bugun yarin gelmesi zor.
hem bein hem ntv patladi, enteresan.

Özellikle takip edebildiğim kadar forumda Feghouli gibi kaliteli oyuncu gelecek diye ödü kopan bir kaç arkadaş var. Sebebi nedir bilemem, siz açıklayın. Ama sürekli Feghouliyi değil, Lens veya Nani gibi kalitesiz veya işi bitmiş oyuncuları gündeme getirmeye çalışıyorlar. Hiç bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar. Feghouliyle bu ligin en kaliteli kanat oyuncusuna sahip olacağız.

Özellikle takip edebildiğim kadar forumda Feghouli gibi kaliteli oyuncu gelecek diye ödü kopan bir kaç arkadaş var. Sebebi nedir bilemem, siz açıklayın. Ama sürekli Feghouliyi değil, Lens veya Nani gibi kalitesiz veya işi bitmiş oyuncuları gündeme getirmeye çalışıyorlar. Hiç bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar. Feghouliyle bu ligin en kaliteli kanat oyuncusuna sahip olacağız.
deme öyle
barcelona jimnastik kulubu ne aliyorsa daha degerlidir

Mal Arsene Wenger, Sanchez'i satmıyor. Sene sonu bedava gidecek adam. Bu piyasada son senesi olmasına rağmen 70'den aşağı gitmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın Evren.

6'ya kadar bekleyin
Haber siteleri haber girer zaten

TapaTalK

Kim geliyor r'taş?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Feghouli gelmeden herkesi bıktırdı ya. Bir transfer bu kadar mı uzar be?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam bir duyumcu adın var. O yüzden inanırım

Arda, arda turaaaaaan! Buyuk buyuk kaptaaaan!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren çıktı

iOS ve Androide özel uygulamamız yayında. İndirip, kullanarak destek olabilirsiniz. :)

GSCimbom iOS Özel Uygulaması Yayında!

GSCimbom Android Özel Uygulaması Yayında!

Feghouli işi harbiden sıktı yav vallahi soğudum gelmiceksede gelmesin yolumuza bakalım

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iOS ve Androide özel uygulamamız yayında. İndirip, kullanarak destek olabilirsiniz. :)

GSCimbom iOS Özel Uygulaması Yayında!

GSCimbom Android Özel Uygulaması Yayında!

030aabdf1a003a9d8b09eb175f506c2c.jpg

Evren twitterdan saat vermedikçe rahat etmeyeceğim

Futbolarena: yonetim Feghoulinin bugun gelmeyecegini acikladi demis.
Nerde acikladi yonetim boyle bir haberi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

City, Mbappe'yi almaya çok yakınmış. 120 milyon euro diyorlar

Nerede oynayacaklar gerçekten artık piyasa çıldırdı biz bu adamlarla nasıl yarışacağız Allah aşkına ffp sadece bu katarlılara işlemiyor.

300 milyon para harcadılar avrupada desen ilk turda eleniyorlar çeyrek final hadi maksimum. Kadroda acayip hücumcular var şuan bile ilk 11 zor çıkartıyorlar hala daha mbappe.

Yemişim guardiolasını böyle ben de başarılı olurum.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Biraz önce 2-2 lik barca maçımıza baktım da Ümit Karan resmen Puyol gibi bir adamı sahadan silmiş..Şu an o performansta bir yerli maalesef yok

Mal Arsene Wenger, Sanchez'i satmıyor. Sene sonu bedava gidecek adam. Bu piyasada son senesi olmasına rağmen 70'den aşağı gitmez.

Bu sene şampiyon olurlarsa 70 den daha değerli şeyler kazanacaklar zaten 35 e aldılar çoktan parasını çıkarttı.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ulan daha şurda 15 dk önce bu aksam geliyo dedi ya kanalın kolpa aykut sende döndün hemen

TapaTalK

Feghouli bugun gelmeyebilir hatta yarinda gelmeyebilir.
Ama bu kolpacilar gitsin pazarda limon satsinlar.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ilk 11 leri hep komple yabanci yapiyorsunuz da bu olmaz bence. Bir iki mac oynariz sonra hem medya hem de bizim camia daki mankafalilar cikar biz Türk kulübüyüz niye hic yerli oyuncu yok diye sitem ederler.

Ya Selcuk ya da Ahmet ve zahmet edip futbol oynayabilirse Serdar ilk 11 oynar.

Sanıyorum bütün medya bein'den almış kaynağı
Alayı yalan dolan bunların

TapaTalK

Feghouli gelmiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt