Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gerçekten değişik birisin. Ardanın yapmadığı rezillik kalmadı. Millet sadece Galatasaray ile ilgili bakmıyor, en basitinden geçen sene Avrupa Şampiyonasında takımı satanların başında geliyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
ne rezillikler yapmis sayar misin ?
medyanin doldurusuna gidip kendi evladiniza kin kusmayin

Ulan ne medya dolduruşu, daha bir kaç hafta önce uçakta haklı yada haksız adam dövmeye kalktı. Benim için milli formayı satan adamın zaten başka bir rezillik yapmasına gerek yok. Milli formayı sattığı da medya dolduruşu falan değil, Avrupa Şampiyonasında oynadığı oyun, takındığı hal ve hareketler alenen ortada.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ulan ne medya dolduruşu, daha bir kaç hafta önce uçakta haklı yada haksız adam dövmeye kalktı. Benim için milli formayı satan adamın zaten başka bir rezillik yapmasına gerek yok. Milli formayı sattığı da medya dolduruşu falan değil, Avrupa Şampiyonasında oynadığı oyun, takındığı hal ve hareketler alenen ortada.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ulan'dan sonrasini okumadim.
Medeni bir insan olarak konusmak istersen Ulan ile baslamayan cevap ver.

66-Arda Turan

Tarihimizin en yüksek parasını harcadık, lige hocasız başlıyoruz. Nedir bunun sebebi? Nedir bu Dursun'un derdi?

Yine mi yatmış Feghouli. Ben hayatımda bu kadar tez canlı bir topluluk görmedim.

Feghouli alacak sorunlarını çözecek ondan sonra gelecek haberinin tam tersi çözemezse gelemeyecek demektir 2 aya yakın feghouli bekliyoruz bu yönetimin hiç mi b planı olmaz ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı için aday olma kararı aldı. (AA)

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Arda'ya böyle davranılıp Terim i istemek çifte standarttır!

Futbol tarihinin ilk uzaktan oynatılan transferini yapmış olabiliriz.Oyuncu transfer edilecek ama Türkiye'ye hiç gelmeyecek.

CNN Türk, Bayern Münih Ribery'nin Galatasaray'a gitmesine izin verdi mi demiş yoksa yine asparagas mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maalesef menajerinin dolduruşuna gelmiş. ortada hala net bir teklif yok. menajeri fellik fellik kulüp arıyor. inşallah yazılı bir teklif ile döner. bu arada kendisi giderse 3.bir forvet transferi olacak.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 8 ağustos 2017 08:41)

dediğim gibi bu andaval guemuesi kimse 3.5 verip almaz.

Bu saatten sonra yonetimin yerinde olsam derhal kulup bul git derim. Gitmiyorsa alt yapıyla tamamlasın sozlesmesini. Bu malı savunan da gozumde bunun gibidir. Defolup gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt