Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31145.webp

3 adet transfer ile ateş ederiz gibi duruyor Asamoah,Arda ve stoperrrrrrrrrrrrrrrrrr

"Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. GALATASARAY kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.” bu ilkiydi.

7 milyon alıyormuş pubis ama 5 milyona bize gelebilirmiş. Lütfediyor hıyarağası.

yemişim feghouliyi.

Ben asamoah istirem önce, sonra sol stoper istirem.

ondan sora ister feghouli gelsin ister ciguli.

O saatten sonra GS a gol atmak çok zor olacak. illa ki bir kanat gelir.

Feghouli için tekrar diyim o kadar beklediğinize değecek bir oyuncu değil.
çoook saçmalıyosun cidden Türkiye için 5 gömlek fazla Feghouli beğenmemek nedir ya sanki bana aydın yılmaz

maalesef menajerinin dolduruşuna gelmiş. ortada hala net bir teklif yok. menajeri fellik fellik kulüp arıyor. inşallah yazılı bir teklif ile döner. bu arada kendisi giderse 3.bir forvet transferi olacak.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 8 ağustos 2017 08:41)

dediğim gibi bu andaval guemuesi kimse 3.5 verip almaz.
Ayak yapıyorlar baktılar biz herkesi üzerine para vererek yolluyoruz.

Bunlarda bonservissiz gitme peşinde.

Dursunun yaptıklarını gören hangi kulüp sinana bonservis verirki.

Sürün yağlı surat!

Feghouli'nin okuma yazmasi yok bence bi futbol oynayabiliyo sanırım.. birseyler paylaş anlayak hadi tosunum

Feghouli Kayseride oynasın gerekirse ama şu maça yetiştirin arkadaş bıkkınlık geldi

Transfermarkt değeri 99.5M€ olan Galatasaray; Arda, Feghouli, Asamoah ve Denayer transferlerini açıklarsa piyasa değeri 150.5M€ 'ya çıkacak.

FutbolArena'nın haberine göre yarın veya perşembe geliceği kesin değilmiş daha westham ile anlaşılmamış.Bu gelmez daha bu hafta

Arda, Feghouli ve Asamoah üçlüsü için çalışılıyor sanırım

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando-Badou
Feghouli-Belhanda-Arda
Gomis​

Gelirler ise kadro şöyle bişey olacak

Yaş ortalamamiz 27.7
Bjk 27.8
Fb 27.6

Tüm oyuncularin tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt